-
sırf rap yapıyolar diye adamların müzik bilgisini amma kurcaladınız.
"müthiş bi armoni bilgisi, dehşet müzisyen kulağı, köşe metronomlar, kağıtlara sığmayan repertuar.... "
bu mudur müzik?eğer size göre bunlarsa gidin yapın müziğinizi.bunları bilen ama bi bok üretemeyen o kadar çok adam var ki.burdaki arkadaşlar nasıl rockerlar ya da müzisyenler anlamıyorum.içinde distortion olmayan her habere bok atıyolar.rap dinlemiyorum ama ukalalardan tiksiniyorum.
-
rap dinlemem ama rap in yapılmasını isterim.cesıtlılık herzaman guzeldır.15-16 yasındakı cocuklar herkese atıp tutuyo.bunları kafaya takıpta cevap bile vermeyin.
bence guzel olmus ne de olsa emek vermiş insanlar
-
rape saygı duyuyorum ama rap ve rock ın aynı kandan geldiği düşüncesine karşıyım...
-
14'unude cok seviyorum.. Bana turkce rapi onlar sevdirdi en buyuk hayranlarida benim!!! Haberin bu sitede yayinlanmasi gercekten cok guzel bir olaydi, site sahibine ve haberle ilgilenen arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum...
Albumlerin hepside cok basarili inaniyorumki bunun devami gelicek ve ileride orontezin bandrollu albumlerini dinleyeceksiniz! en buyuk iddiayi burda yapiyorum!!!
Hic bi sekilde rock veya rap dusmanligini kabul etmiyorum, sonucta ikiside bir muzik dali ve ikisinede RESPECT diyorum...
OrONTeZ=>My LoVeRBoYs LoVe Ya!
PeaCe and ReSPeCT...
-
saçma sapan sözleriniz ''RAP'' MÜZİĞİ ayaklar altına almaz bunu unutmayın.TÜRKİYE DE rap akımı her geçen gün artmakta... ^^adana undergroundrap^^ tüm kardeşlerimize saygııııııııı
-
nesiniz ki bu dünyada yorumlarınız... rapi sevmeyenler((((rap müzik))) istesenizde yapamazsınız...yeteneksiz insanlar sizin gibi konuşur böyle.dinlemek zorunda değilsiniz rap müziğimizi... bu bir sanat bu alemde tüm rapper lar bizim kardeşimizdir.LAF SÖYLETMEYİZ..=====ADANAYER6TEAM====== FESAT-NİMBUS,PUSAT,LEAdri
yakında dinleyici kitleniz diye bişe kalmayacak...beatler her gün artmakta teslim olacaksınız yer6team ler hergün artmakta.......havanızı alacaksınız gidin kendi alanınız rockla ilgilenin burda bi amacınız kötülemekten başka bişe değil.. ----------orontez------------destekliyoruz kardeşlerimiz
-
demişsiniz burası müzik sitesi
rapi muzik olarak adlandırmaya dilim varmıyo.. bana göre bi çeşit hızlı konuşma çeşidi falan olsa gerek.. banane napyıosanız yapın eğlenin konuşun kaynaşın hatta birde yo çekin takılın kafanıza göre ;)
-
rap ve rock müziği birbirine düşürenler hepiniz özentisiniz!!!!nasıl bir sagopa kajmer halen anathema dinlemekten zevk alıyorsa ve bir çok rock grubu sagopa dinlediklerini bangır bangır bağırıyorsa bildikleri birşey vardır...orontez başarılarınızın devamını dilerim!!!EGYPTİAN DRİVER-İSTANBUL/MİRA
-
.rap müzik sadece bilgisayarla yapılan dijital bi müzikse,altında teknoloji harikası digitech prosesörlerle rock yapan adamların müziği nedir?ben hem rock müzik hem de rap müzik yapan biriyim.iki türü de yaparken aynı gerçekliği hissedebiliyorum.hatta bi türde kullandığım sample ı diğerine de deniyorum.(örnek:
http://rapidshare.de/files/12267354/burock.MP3.html)tabi zevke de bağlı.rap i sevmeyen sevmem der ama çamur atamaz.aynı şekilde rock ı sevmeyen gürültü diyemez.
-
ya abi 11 albüm ne demek ya bu kadar kolaymı be ben burda 4 kişiyi organize edip stüdyoya götüremiyorum götürsemde bi besteyi anca 4-5 haftada bitirip kayıt edebiliyoruz bu ne cabbarlık bu ne cevallik bu ne atakanlık 11 albüm adam 14 kişiyi organize etmiş beste yapmışlar kayıt etmişler 11 tane albüm çıkarmışlar bugün dünyanın sayılı gruplarının 11 albümü yok be, her çıkan sesler topluluğuna albüm deseydik ohoooo dünya albümden geçilmezdi(ifade bozukluğuna gel "her çıkan ses topluluğu o ne demek lan:)) ama arkadaşlar buraya göğüslerini gere 11 albüm yazdılarsa vardır bir bildikleri, ayakta alkışlıyorum sizi arkadaşlar, 11 albüm beeeaahh, siz, biz, hala konuşalım yok, şurda şu ritm girse daha iyi olur, yok, şurda vokal sussun, olum adam yalamış yutmuş albüm olarak çıkarmış sen daha ne konuşuyosun.