-
Öncelikle yeni demonuz hayırlı olsun...
doyasıya adlı şarkıyı dinledim...
baterist arkadaşta bariz bir metronom sorunu görünüyor... Hihat seslerinden de anlaşılıyor kolayca zaten bateristin bu sorunu...Özellikle şarkı sonlarında bu kendini daha da hissettirmiş... sonlara doru şarkıda bi hızlanma var bateriden kaynaklanan...
ve çok atak yapmaya kasmış ataklarda da metronom sorunu ön plana çıkmış... aralada ritmi kaçırmış yakalamaya çalışırken 1 nota eksik vurmuş bazı yerlerde... alto gezmesi gereken yerde zil kullanmış orda bir hık pık durumu olmuş 3.26 daydı galiba tam hatırlamıyorum şu anda ama...
çalışması gereken konular bunlar... Metronomla çalışmasını tavsiye ediyorum , sayarak çalmayla bu sorunlarını halledebileceğini düşünüyorum , davul dizilerini tam ayarlayamamış ataklarda. atakların bazılarında şarkının son bölümünde nota kaçırmaları eksik vuruşları bariz metronom sorunları var...
çalışmaya devam...
kolay gelsin...
-
yorumun için sagol, ben bir açıklama yapayım, demonun kaydedilecegi dönem, davulcumuz bazı sorunlardan dolayı yanımızda olamadı ve baska bir davulcu arkadas, bize yardımcı oldu... Aslında kayıtlar metronomla yapıldı ancak, arkadasın sarkıları tanımak için süresi kısıtlı idi, bizim de kayıtları geciktirecek vaktimiz yoktu... Tabii ki bi işi yapacaksan tam yapmak lazım, ancak davulcu arkadas elinden geleni yaptı. Burada onu da yermek istemem, gercekten iyi bir davulcudur normalde. Yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum, bir daha ki demo da bu konu üzerinde elimizden geldigince daha cok durmaya calışacagımıza emin olabilirsniz... Bizi baska sarkılarla da dinlemeniz dilegiyle, teşekkürler.
-
melekler ölmez..
adı yeter..
bravo.
-
durma yı sevdim sıkı parça... başarılar....
-
Arkdaslar bence ciddi bir "güfte" problemi var.Özellikle de "Melekler Ölmez" adli sarkinizda.
-
eleştirileriniz için teşekurler bunlara ihtiyacımız var ne de olsa ilk denememiz.ama inanıyoruz ki yorumlarınııızla kendimizi hem güfte hemde teknik açıdan geliştireceğmize inanıyoruz.
-
Abi bu melekler ölmez sanki bodom'un parçasına benzemiş:"Melekler öldürmez".
Demolar bence güzel başarılarınızın artmasını dilerim :))
-
"beni terketmediğin için teşekkürler".. müzik bu değil arkadaşlar... bir sekilde beste ve söz üretilebilir ama bunları müzik başlığı altında toparlayabilmek için kalite gerekir, uyum gerekir... Sadece her isteyen şarkı yapamaz. sözleri yazıp besteyi yapmış hatta daha da uğraşıp kayıt bile etmiş olabilirsin ama dinlediğin zaman bu olmamış deyip herşeyi çöpe atacak kadar cesur değilsen ve bunun farkına varamıyosan boşa uğraşmışsındır..
-
Ben de kim bunu söyliyecek diye bekliyordum, grubun sitesinde yazıyor ama, muhtemelen okumamışındır, çünkü ben de buarad s,te adresi veremişim. Melekler Ölmez benim 15 yasımdayken yazdıgım bir parca, sözleri de yine o zamana ait. Bunun yanında demoya koymak o şarkıyı grupça edindigimiz bir fikirdi, geçmişten kalma güzel ve basit, ve fazlasıyla saf kaalmış bişey istedik ve koyduk demoya. Koymamak aklımdan bile gecmesi, cesur olmadıgımdan degil, bir şeyi yaptıgımda önce benim mutlu olmam gerektigini bildigimden...
Cok sert yorumun icin teşekkür ederim, müzikal kaygıları elbette taşıyoruz ama o şarkı bizim nazar boncugumuz... Keşke begenseydin ama saglık olsun, inşallah diger şarkıları begenmişsindir ve umarım 3 ünü de dinlemişsindir, 1 şarkıyı adı için indirip kotu bulup ardından diger şerkıları dinlemediysen eger üzülürüm. Tekrar yorumun için sagol.
-
slpal şarkınızı indiriyorum. ama öncesinde insanlara sabırla verdiğin cevaplar için kutlamak istedim seni.. inşallah başarırsın istediklerini..