Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Gri''ff

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Gri''ff
  • tifo_rock • 13 Ekim 2005 00:00 • #613154
    bize karşı ve muziğe emek verenlere karşı sergilediğn tavırlerın için sagol. dediğn gibi şarkılarımızı burada yayınlamamızın sebebi tabi ki de hem tepkileri gormek hemde reklam yapabilmek. ama asıl amaçımız eksiklerimizi gorup bunları duzeltmek. emin olun yapılan her eleştiriyi dikkate alıp bu sorunlar ustune gidiyoruz. yapılan tum ekeştirilere acıgız ve eleştiri yapan herkese teşekur ederiz
  • dif • 13 Ekim 2005 00:00 • #613155
    beyler hepinize başarılar..
    gri nokta-emre
  • tifo_rock • 14 Ekim 2005 00:00 • #613156
    eyvallah hocam sizede başarılar :)
  • assassine • 14 Ekim 2005 00:00 • #613157
    melekler ölmez parçasında davulun yaptığı gereksiz ataklar bence çok fazla olmuş, bi yerden sonra rahatsız ediyor. genel olarak parça güzel ama benim nacizane görüşüm parçayı birde drive kullanmadan, tamamen clean tonlarda kaydetmeniz, sanki parça daha sakin bir ruhta, bir ballad şeklinde kendini daha iyi anlatır gibime geliyor.
    durma da ise bassların ön planda olması çok hoşuma gitti ama aynı şeyi gitarlar için söyleyemeyeceğim, daha iyi yazılmış riffler olabilirdi, çünkü çok kulak tırmalıyor(clean tonlardan bahsediyorum). aynı şeyi yine söylüyorum, distortiondan vazgeçmeyi düşünebiliriniz, tam kaptırmış dinlerken nooluyo şimdi diye kaybediyorum şarkıyı. kayıt sırasında vokalin çıkardığı şap şup sesleri de kesebilirsiniz onlar da çok rahatsız ediyor. davul yine şaçmalamış kusura bakmayın:)
    doyasıya parçasını da büyük ihtimalle ruh halimden dolayı dinleyemedim.
    umuyorum yorumlarımı bilmişlik olarak algılamazsınız, nacizane görüşler bunlar. başarılarınızın devamını diliyorum.
  • tifo_rock • 15 Ekim 2005 00:00 • #613158
    tabi ki de yorumlarını yanlış anlamayız. yağtıgın yorumlar cook guzel ama doyasıyayı da bi dinle ona da yorum yap lutfen.vokalın şap şuplarını biz kayıt btitikten sonra farkettik :D valla oyle kaldı işte oda nazarı oldu :)
  • zoner • 15 Ekim 2005 00:00 • #613159
    besteler kötü.vokal de çoğu yerde bariz detone.gitar tonları güzel.davul geneliyle kötü.hatta bazı yerlerde abartmış.2004odtü baharşenliklerine de çıkmıştınız galiba.orda da dinlemiştim sizi.ert rock project volume1 de de dinlemiştim.daha çok yolunuz var bence.eskişehirli bi grup olmanıza çok seviniyorum ,daha iyi şeyler yazabilmeyi isterdim ama görüşlerim bunlar.umarım çalışmalarınız daha iyi sonuçlar verir.saygılar.
  • tifo_rock • 16 Ekim 2005 00:00 • #613160
    ya bence senin yaptıgın eleştiri değil.bu beste kotu diye bi eleştiri olmaz.bestenin neresni begenmediğni nerede davulalrını begenmediğni soylersin eleştiride. senin ki de direk karalama olmuş. ama yine de sagol
  • nothinbutme • 16 Ekim 2005 00:00 • #613161
    Bana göre vokallerin biraz sıkıcı olmasına rağmen çok güsel bir demo olmuş, mix de fena değil ortalamın üstü. Gerçekten tebrik ediyorum.
  • zoner • 16 Ekim 2005 00:00 • #613162
    beste diyorum.partisyonları iyi oturtamamışsınız demiyorum.beste için de şu nota orda iyi durmamış diyemem.sözlerin üstüne oturtuğunuz melodi.anlatabildimmi?düzenlemeniz falan değil.kötü eleştiri kabul etmiyomusunuz nedir?ayrıca vokaller de kötü dedim.bariz detone dedim.saniye saniye hepsini yazamam.hele davulları hiç.
    sizi nie karalıyım?herkes fazla şişirmiş gibime geldi söyliyim dedim.e tabi siz isterseniz tozpembe yorumlarla devam edebilirsiniz.2004 şenliklerinde bu son parçamız dediğinizde ıslıkları da mı duymadınız?
    biri yorumda "melekler ölmez adı yeter bravo" demiş.şaşırdım açıkçası.çok klişe bi isim.farklı bi şarkı diyen olmuş.onu da tebrik ediyorum.
    sizin arkanızda olmasam bu kadar takip etmem.ama biraz özen gösterin.davulcu başka yerden gelmiş yeteri kadar zaman harcayamamışsınız.
    ben bi süre daha bekleyip belki 2 veya 3 şarkı daha olan daha kaliteli bi demoyla bu ortama çıkmanızı tercih ederdim.
    neyse son olarak karalama olmuş demişsin.söylediklerim arasında bu kısımda yanlışın var veya şurda hakkımızda yalan söz yazmışsın diyebilceğin bi yer varsa haklısın.
    saygılar
  • tifo_rock • 17 Ekim 2005 00:00 • #613163
    hayır biz kesinlike eleştiriye acıgız.ama ne olursa olsun bana gore ortaya cıkarılan bi şey için "kotu" kelimesini kullanmam.cunku verilen emege saygızsızlık etmem. yani sana kızdıgım nokta tamamıyla kullandıgın kelime yuzunden "kotu" yerine "iyi olmamış" diyebilirdin bana gore ama bu senin gorusun tabii. cunku emek verdiğmiz bi parca için direk olarak "kotu demek hoş değil. neyse sagol yine eleştirilerin için.ayrıca bana ulaşabilir misin??
    MSN: [email protected]