Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo Albüm :: Apriori - Revival Of Hate

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo Albüm :: Apriori - Revival Of Hate
  • ibothegreat • 19 Ekim 2005 00:00 • #613384
    gayet güseal tebrikler
  • absurde • 25 Ekim 2005 00:00 • #613385
    ben sadece kaç yaşına kadar bu müziği yapacağınızı merak ediyorum. önyargılı olduğumu düşünebilirsiniz; dünya ile barışık insanların böyle bir parça kaydedeceklerini aklım almıyor.

bir de dil konusuna takıldım. güya ingilizcem iyidir, tek kelime anlamadım. illa yabancı dille mi söylemek gerekiyor bunu? elemination diye bir kelime de yok mesela.

benden farklı düşünenler olması fikrine alışığım. yine de farklı tarzlara bir göz atmanızı tavsiye ederim. başarılar.
  • Apriori • 25 Ekim 2005 00:00 • #613386
    1- elemination diye bir kelime yok haklısınız,yanlış yazılmış "elimination" olmalıydı.
    2-İngilizcem iyi diyosunuz;fakat bir şey anlamadığınızı da belirtiyorsunuz.Burda bizim yapabileceğimiz bir şey yok...
    3-Parçalar elbette ingilizce olacak.Sizce"Türk Sanat Müziği" türkçe dışında başka bir dilde söylenebilir mi ?
    4-Dünya ile her zaman maalesef barışık olamıyor insan...
  • Apriori • 25 Ekim 2005 00:00 • #613387
    Ayrıca kaç yaşımıza kadar müzik yapacağımızı sormuşsunuz...Şöyle söyliyim Allah ömür verdiği sürece biz bu müziği yapmaya devam edeceğiz..Çünkü biz bu müziği çok seviyoruz.
    Yorumlarınız için teşekkürler...
  • reginald • 8 Kasım 2005 00:00 • #613388
    ben sadece ''who the fuck are you'' parçanızı dinledim.giriş Marduk'uk panzer division nına benziyor.ritimler ve vokal immortal ı anımsattı bana.sonlara doğru thrash oluyor.kayıtlar kötü ama bütün black tarzı gruplar da böyle kötü kayıtlara sahipler başlarda.aha gaza getirici söz işte.gerçi herkes thrash diyor ama bnm pc de sesler black gbi geliyor nyse.ritminiz biraz daha gelişirse daha iyi olur.sıkıcı olmuş en baştaki ritim.kesin gelişecektir ama.ilk demo böyle olur her zaman.bu tür kayıtlarda hiç çekinilmeden yollansın bu siteye.anlaşıldığı kadarıyla yorumlar yapılsın.herkesin bin liraları yokki kayıt a versin.
  • JHendrix • 9 Kasım 2005 00:00 • #613389
    Beyler eleştiren yorumlara fazla kulak asmayın. Siz yaptığınız işten zevk alıyorsanız gerisi kimseyi ilgilendirmez.Benim kanaatime göre de gayet güzel müzik yapıyorsunuz.Başarılarınızın devamını dilerim...
  • magnetize • 15 Kasım 2005 00:00 • #613390
    çok güzel bence müziğiniz kaliteli.fakat herkezin dediği gibi bencede daha kaliteli bi kayıtla çıksaydınız garaja daha iyi olurdu.
  • apriorimetal • 6 Ekim 2008 00:00 • #613392
    Arkadaşlar yılın ardından çıkan yeni demomuzu sitemizden indirip dinleyebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyoruz.