-
Helal olsun sana diyorum. Burada ne "profesyonelim" diyen adamlar gördük. Onların yaptığı şeylere bakıyorum, bi de sana bakıyorum gerçekten başarılısın. Kasıtlı olarak mütevazılık yaptığını düşünmüyorum. Bence içinden geleni söylemişsin. Müzikte "Amatör Müzisyen" sıfatını almak bile çok büyük bilgi-birikim ister. Bu tür sıfatların değerini düşürmeyen başarılı bir insan görmek beni çok sevindirdi. Çok iyi yerlere geleceksin eminim.
-
bence çok başarılı.. sesin de oldukça güzel tam gitmiş şarkıya.. tebrikler...
-
Linkde bi sorun var sanki?
-
çok başarılı ....
-
mükemmel olmuş.. gerçi orhan gencabay in amator gruplarca onlarca kez yeniden calinmis bir sarkisini tekrar yeniden calmak ne kadar amator bir durus bilmiyorum.. her covercidan bir parca alirsak parca alip basini gidebiliyor.. her neyse.. özünde enfes olmuş.. piyasa bir albume (mor ve otesine selamlar buradan) koysak 17 lik citirlarimiz hatasiz kul olmaz diyerek dolanabilirler.. fakat daha yaratici bir davul ritmi bulunabilir saglam bass tabani hazirlanabilirdir.. özellikle şarkinin sonunda bulunan hard rock gamli saz solosu yeniden yapilabilinirdi calinabilinirdi uzatilabilirdi.. tabi orcinali korunarak zira bu şarkinın sonundaki solo muzik tarihinin en iyi sololarindan biridir.. çok yaşasin orhan gencebay.. vokal ise pek sahane.. tam detone olucak derken detone olmadigina inandiriyor sizi.. özünde yüz üzerinden 80-85 gibi bir sey verebilirim ben.. bireysel olarak...
-
link te hata var..
-
tek düzelikten öteye geçememiş bir düzenleme, rahatsız edici bir kayıt...
Her önüne gelen kaydettiğini ana sayfadan yayınlarsa bu site daha güzel bir yer olacaktır eminim...
-
guzel olmus aradaki riff parcayı biraz sertlestirmis ama asıl cok iyi olan sesin. bunun dısında bence davuldaki ritm sarkının ritmine alakasız kacmıs ve gitarın sesi de bi ilginc ama sesin cok iyi cidden.
-
link bozuukk..!!
-
ses güzel, ama şarkıya yeni katılan hiçbirşey yok..akustik bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor.fazla da yorum yapmadan, tebrik ederim.