Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Hatasız Kul Olmaz

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Hatasız Kul Olmaz
  • bluesrockjazz • 19 Ekim 2005 00:00 • #613495
    verdiğin link ana sayfaya yönleniyor merak ettim bak şimdi düzelt dostum şu linki de dinliyelim
  • godfather • 19 Ekim 2005 00:00 • #613496
    yaw adam yapmış göndermiş. şu kötü eleştiren arkadaşlara sesleniyorum...,kızları; ''gel sana kaset yapacam artist edecem'' dyen unkapanı kaçkınları arkadaşlar.daha iyisini yapın da dinleyelim! ilker yolun açık olsun kardeşim.
  • Astronomer • 19 Ekim 2005 00:00 • #613497
    Link bozuk diyen arkadaşlar: Link eğer sizi ana sayfaya yönlendiriyorsa oradan "hatasiz kul olmaz" diye arattırın. Ben öyle aradım ve buldum, dinledim.
  • johnson • 19 Ekim 2005 00:00 • #613498
    abi az sonra dinlicem ve bence kendini ufalama cover yapabildiğine ve bizlere sunabildiğine göre iyi bişeyler yapmışssın sonucta eminim aha geldi abi o drive classic gitarmı :) onun dışında gayet güzel sesinde güzel ;) iyi çalışmalar sana
  • travengraven • 19 Ekim 2005 00:00 • #613499
    olmuş...çok güzel olmuş....düzenlemeler böyle yapılır zaten...davul ritmbox tan alınmış...prosesörden sanırım...hatta digitech rp serisinden mi :)))..neyse....buna grubun davulcusu güzel bir davul yazar...tek düze gidişten kurtulur parça...bas için de aynı süreç...ve çeşitli rifflerle de süslenebilir...artık bunlar ince işçilik :))...bence düzenleme ana fikri olarak bitmiş parça....kayıt kalitesini tartışmamak lazım, arkadaş zaten amatör şartlarda çalıştığını söylüyor....ama fikir ve ana çatısı ve hatta vokaller dahil bitmiş bence...abuk sabuk cover yapan gruplar baksın cover anlamına bence cuk oturuyor...çünkü bence cover ne birebir çalmaktır ne yorum katılacak! kat! mantığıyla uçmaktır....
  • AndyRourke • 19 Ekim 2005 00:00 • #613501
    bence gayet güzel olmuş ama bu parçanın cover'inin gerekliği ne denlidir,o da benim kafamdaki bi soru işareti.gerçekten de çok hoş bi şarkı bu.normal bi davulla sonunda yaptığın olayları da daha senkoplu bi hale getirip nefes aldırabilirsin şarkıya,ki bence en ilginç yanı sonu olmuş.son zamanlarda "rockçı" gençliğin kendi kültürünü "arabesk" kaçışlarla tanıma durumu hasıl oldu ki arabesk hepimizin ucundan kıyısından geçtiğimiz bişeydir.cümle kuramayan çocuklar, "çilekeş" gibi çok mütevazi bir kelimeyi grup ismi olarak kullanabiliyorlar.neyse konudan sapmayalim fazla.ilker dostum,senin cover güzel olmuş.bul kendine güzel grup elemanlari,yap müziğini.saygilar.
  • Rockon • 19 Ekim 2005 00:00 • #613502
    eh iste eger gercekten amatörün ötesinde amatörsen süper olmuş baba :D başarılar...

Çok boş kalmış ama nedym baba yani...

Ben destekliyorum hade bitandaha yap dinleyek :P

al sana kocaman BAŞARILAR... :)
  • pshyco • 19 Ekim 2005 00:00 • #613503
    parça şu haliyle bisüre sonra baymaya başlyo ama sonuçta bu basit amatör birkayıt bunuda göz önünde bulundurmak lazm hep aynı gdiyo parça yahu!olmazki sıklııyo insan bikaç ek ve daha iyi bir kayıtla mutlaka daha iyi olucaktr. tebrikler!
  • No_Remorse • 19 Ekim 2005 00:00 • #613504
    ben indiremedim nasıl indiriyoruz...
  • pesimist • 19 Ekim 2005 00:00 • #613505
    arkadaşım tebrikler çok iyi olmuş...
    ben çok zevk aldım valla...
    başka şarkıların varsa dinlemek isterim...

olm eern kömürlü gitarını zübürteceene bu tür işler yapta destek verelim sanada :)

saygılarımla
    pesimist