-
ben hala dinleyemedim bu linkte bi problem var merak ettim ya hu allahını seven şunu düzeltsin rica ediyorum
-
Arkadaşlar sağ tıklayıp farklı kaydet deyince yükleyebildim ben, tavsiyemdir..
Cover süper olmuş hacı. Sesin de çok iyi, maşallah. Eline sağlık!
-
arkadaşlar linke tıkladığınız zaman purevolume diye bi sitenin anasayfası açılıyor.yukarı kısımdan music--->search e gelin.sonra song name i tickleyin ve "hatasiz kul olmaz"yazın,size sonucu buacaktır.ondan sonra dinlersiniz.şarkıya gelince alt yapıdan başlamak istiyorum.bateri çok sönük kalmış yani hep aynı ritm keşke biraz atak falan koysaydın şarkının temposu daha hoş olurdu.overdrive gitara gelince keşke biraz daha tiz yapsaydın ama yinede çok ama çok hoş.vokale gelince sesi çok arkada kalmış aga.back vokal olayı güzel ama vokalin sesini açmanı tercih ederdim.şarkıya yüz üzerinden 80 veriyorum...inşallah bu yolda güzel adımlar atarsın...
-
bence güzel olmuş. daha iyi bir kayıtla işin rengi bayağı bir değişebilir. bas gitar ve davul ile ilgili görüşlere ben de katılıyorum, belki bir gitar solosu düşünülebilir..
başarılar..
-
İnternette dolaşırken de birden bomba gibi patladın ilker abi eyvallah ya:))Tebrik ederim gerçi ilk dinlediğimden (geçen sene) sonra üzerinde baya bi değişiklik yapmışsın...İsterim ki gerçek bir baterist sana müthiş bir ritm ve süper ataklar yapıcam deyip aklını çelsin:)))
Saygılarımla...
Eski bir baterist...
-
eyw güzel olmuş. Ama arkadaşların dediği gibi kayıt konusunda sıkıntılar var. Başarılar, iyi çalışmalar
-
ya dostum biz bu şarkıyı tam 4 sene evvel coverlamıştık ama bi türlü demo aşamasına gelemedik ama inanki çok yavaş ve sanki sadece vokal orhan baba değil senmişsin gibi olmuş çok basit bence dahada uğraş bu arada bizim cover ı da sana dinlettiririm bi ara siteye yollayacam...
-
Orhan Baba bi tanedir.
-
eleştirmek ne kadar haddime bilmiyorum hoş olmuş ama müzikal anlamda eksiklikler var baterini hiç bir varlığı yok piyonadaki ritm gibi aynı ritm dolanıyor elektro gitarın tonları daha güzel ayarlanabilir ve ses de biraz geri planda kalmış... ama sanırım ben daha iyisini yapamazdım... başarılar...
-
öncelikle amatör bir çalışmaya göre "indirmesi neden bu kadar uzun sürüyor?" dedirten bir süreç yaşatıyor insana. zaten kayıt kalitesi düşük; bit oranı da düşük olabilirmiş fikrini yarattı bende :) şaka bi yana. vokal aranjmanı çok iyi. eğer oynama yoksa çok iyi bir vokalsin diyebilirim. bir arkadaş piyanonun tekdüze olduğundan bahsetmiş. bence koyulması bile gereksizmiş. davul kousunda bilimum camianın taşıdığı görüşün aynısına sahibim. cover olayına zaten temelde karşı olduğum için bu konuda bir yorum yapmayacağım. genel olarak en büyük eleştirim demo yapmadan önce kayıt yapmayı öğrenmen gerektiği yönündedir. bunların dışında medeni cesaretini ve sarfettiğin emeği kutlarım. ev kayıdı olduğunu gözardı etmezsek iyi bile sayılabilir:) gösterdiğin tevazu ise takdire şayan. bu işten para kazanmayan herkes amatör zaten (bkz. profesyönel). tevazudan ziyade gerçeği söylemişsin yani;) son olarak bence bu çalışmanın anasayfaya koyulması tartışmaya açık. site yöneticisinin mutlaka bir bildiği vardır ancak burda eleştiren arkadaşlara da hak vermedim değil hani. neyse, konudan sapmayalım, başarılar ilker:))