-
ya sesin cok arka planda biraz daha öne çıkması gerek bnce.Gercekten güzel bir calısma olmus basarıların devamını dilerim ve baska cover ların varsa dınlemek ısterım .
-
berbat.
-
bilmiyorum...deneysel olmuş ama tek söylemem gereken nakarat dışı vokaller detone sanki rahatsız etti ilk dinleyiş...başarılar ama ruh güzel...
-
Çok iyisin dostum çalışmaya devam et sesin çok iyi gitmiş ancak gitar baya bi arka planda kalmış sesinde biraz daha yüksek olsa daha iyi olur başarılar dilerim devamını bekliyoruz...(burdan -TormentoR- a sesleniyorum arkadaşım biraz ayıb etmemişsinmi böyle bi görüşmü olur neyini beğenmedin onu yaz bari böyle aşşalamaya hiç hakkın yok ya müzikten anlamayanların ne işi var bu sitede anlamıyorum...
-
cok güzel olmus cok begendim.kendi dallarim olan vokallik ve gitar yönünden elestirmem gerekirse ikiside iyi olmus.kayit yüzünden biraz sorunlu ama adi üstünde hatasiz kul olmaz.hata degil ama eksik tabi.bateri güzel girmis degisik bir hava katmis melodiler.gitar biraz önde kacmis.ama kildi tüydü demicem bence süper olmus.valla bak basarilar.bazi yerlerde sesinde bir degisiklik oluyor detonelik demicem ama genel olarak harika olmus.cesaretin icin tebrik ederim.anlatamiyorum valla bekledigimden güzel olmus.ses tonunda cok güzel bu arada..............
-
şarkını en güzel yerini koymamışsın be anam...ama fena değil...ben de yapmıştım önceden bu cover ı...benden önce dqavrandın...tavsiyem...davulu metronom olarak kullanmak yerine davulada riff yaz...başarılarının devamını diliyorum...
-
önce sana vokal yapan adamdan ayrıl
sonra gerçek bi baterist bul
sonra daha iyi kayıt yapan bi stüdyoya git
sonra "arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah" şarkısının cover'ını yap
daha da sonra takrar buraya koy
gerçekten şahane bi şey olsun
bu bence kötü
ama yine de dinlenmeli.
-
demoyu dinledim ilker arkadaşımızında dediği gibi amatörce olmuş ama ben müzik konuşunda oyle düşünüyorum sesine gelince sesi çok güzel ben beğendim sesini kullanmayı bilen biri müzik ruhuda güzel ama malesef müzik çok amatörce olmuş ve kayıt kötü iyi müzisyenlerle çalışırsa çok daha güzel ve sağlam kayıtlar yapabilir kendisine başarılar diliyorum kendini amatör görme bence sesinle çok işler başarabilirsin hatta çalışmak istersen grupta vokal açığımız var www.tuzakrock.garaj.org adresini ziyaret edebilir ve demomuzu dinleyebilirsin ev kayıdıdır ama saund güzel ve kaliteli oldu herkes dinleyebilir yorumlarınızı ziyaretçi defterine yazmanızı beklerim
-
abi kusura bakma ama gercekten kotu be sen sonucta verilen bir emek var eline saglık ama kotu insallah daha iyileriyle tekrardan karsımıza cıkarsın ama sesin mukemmel
-
cok uzun!!!!!!!