Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: İsra

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: İsra
  • Rockon • 27 Ekim 2005 00:00 • #613676
    Bence olmamış...sadece closed eyes'ın başındaki melodi güzel...

Bence bitane kanal kayıt yaparak yayınlayın parçanızı en azından açıklar kapanır...

Baterist sağlam twin atıyo ama trash için yeterli değil bence...

Başarılar arkadaşlar...
  • okayd • 27 Ekim 2005 00:00 • #613677
    dream şarkısı bi tutuk geldi bana gitarlar ayrı davul ayrı şarkı çalıyo gibi geldi başında...
  • yuceruh • 27 Ekim 2005 00:00 • #613678
    berbat olmuş, bence elinizdeki aleti kullanmayı öğrenmeden izleyici karşısına çıkmayın vee vokali acilen değiştirin bol şans
  • sevim • 27 Ekim 2005 00:00 • #613679
    parçalar yürümüyor...oturmamış havada kalmış hazmedilmemiş gibi yinede moral bozmak istemem başarılar dilerim yolunuz açık olsun daha çoooook yürümeniz gerek sağlam ayakkabı ile!!
  • MaLKoCH • 27 Ekim 2005 00:00 • #613680
    Sanki enstrumanlar birbirinden kouk gibi geldi bana. Sanki birbirlerini duymadan kaydetmişsiniz gibi geldi bana. Şarkılar güzel ama bence biraz düzenleme eksiği var. Unutmayalım ki kaliteli şarkıyı gösteren düzenlemedir. Ama ben umutluyum çok daha iyi şeyler yapabilirsiniz. Saygılar.
  • cyberboy • 27 Ekim 2005 00:00 • #613681
    Bence performanslari oldukca iyi bir hucum kayitana göre vocallerde sanki eko eksik gibi, genel bir Deathmetal altinda bakıldıgında besteler akılda kalici benim hosuma gitti özellikle dream:) Devam İsra derim size...
  • furious • 27 Ekim 2005 00:00 • #613683
    Genel olarak bakarsak bildik death metal riff yürüyüşleri, parça aksanı vs. mevcut. Eğer yıllar önceki aynı tas aynı hamam diye düşünürsek bildik, ve güzel. Ama gitarist arkadaşta bir kopukluk mevcut. Gitar tonları bence iyi değil. Baterist iyi duruyor, fakat atakları vs. sanki hızlı olsunda nasıl olursan olsun şeklinde tuşe örnek olarak 10 iken birden 1 e kadar düşüyor, bi an 2 baterist çalmış sanki fikri bile oluştu. Vokale eleştirim yok çünkü bu tarz vokalleri pek sevmem, ve hangisi nasıl iyidir kötüdür bilemiyorum.

Konser için güzel fakat parçalar seri değil, kendini dinletmiyor. Bunu aşmanızı bekliyor ve başarılarınızı diliyorum..
  • Forever_ROCK • 27 Ekim 2005 00:00 • #613684
    abi nedir ya? darılmak gücenmek yok :) gercekten kötü olmuş yani harbiden.. oyle
  • blackHeart • 27 Ekim 2005 00:00 • #613685
    abi nedir bu gitar iyi calmamış yok tonu iyi değil. yok bateri iyi ama twinleri yeterli değil.. kimse bestelere bakmayacak mı? bu mu sizin eleştiri anlayışınız.. sizin dedikleriniz halledilebilir şeyler gitar daha çok kasar çalışır ve aynı şekilde davul da, ama ortada yapılmış besteler var onlar bi kere çıkmıştır ve öyle kalır.. bestelkerin özü güzel keşke herşeye böyle dikkatli bakabilseniz twinlerin yetersiz olduğunu farkettiğiniz gibi...
  • tyler_emrediyo • 28 Ekim 2005 00:00 • #613686
    ben parçaları çok beğendim elinize sağlık çok güzel olmuş, gitar tonlarını diğerlerinin aksine çok beğendim. Arada aksaklıklıklar ve ritm kaçmaları olmuş ama parçalar müzikal anlamda güzel ve akılda kalıcı, olumsuz eleştirilere takılıp sakın moralinizi bozmayın, aynen devam...