Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: İsra

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: İsra
  • lelacag • 28 Ekim 2005 00:00 • #613687
    beste olarak ilerletilicek üstüne uraşılıcak biçimdeler ellerinize sağlık uğraşıp koymuşsunuz dahada uğraşırsanız daha süper şeyler çıkar eminim başarılarınızn devamını dilerim
  • Asilbent • 28 Ekim 2005 00:00 • #613688
    besteler iyi arkadaslar ben begendim acikcasi davul ve gitar gidisleri iyi tutmus bazi kisimlarda aksakliklar olmus ama geneli iyidir tek kayibiniz hucüm kayit olmasi bundan sonraki kayitlariniz icin baska bir studyo tercih edin bence basarilar
  • DeAdtOnE • 28 Ekim 2005 00:00 • #613689
    gitarist baya iyi belli oluyo davul da fena değil ama beğenmedim şarkıları... bir de bu tür vocal hiç gitmemiş bir de arada ritim kaçıyo bişeyler oluyo bunları halledin arkadaşlar yani bunları konserlerde falan çalayımdemeyin sakın
  • TheDisconnect • 28 Ekim 2005 00:00 • #613690
    İrfan baba. süper . gerçi ben daha önceden dinlemiştim konserlerde, bilgisayarımda. ama Eleştiri yapan arkadaşların şunu bilmesini isterdim. Demo yapmak ve cesaret edip burada siz dinleyicelere sunmak yürek ister. bende müzisyenim. (RADYASYON) ama şunu görüyorum. Rocker rockerı tutmuyor. eleştiriler acımasızca. illaki olumsuz olacak ama bukadar. bilinçsizce değil. Lütfen death dinleyen en azından müzikten anlayan lar yazsın. bizde ona göre fikir alırız. Neyse. Yine bildiğini okuyan okucak. ISRA yolunuz açık olsun. siz nereye biz oraya. yanınızdayız. #RADYASYON / Alternatif Rock Grubu.
  • Lucifer77 • 28 Ekim 2005 00:00 • #613691
    bence fena değil..var olan sorunlar halledilebilecek türden sorunlar..davulu beğendim her ne kadar kafasına göre calsada..unutmayalım ki death metal coluk combalak müziği değil.elinize dilinize sağlık..umarım daha da iyi olursunuz..
  • LiFe_rock • 28 Ekim 2005 00:00 • #613692
    Arkadaşlar sonuçta herkes kendi emeğini ortaya koyuyo ne olursa olsun öncelikle bu işe emek harcanmış eleştiri yaparken bunu göz önünde bulundurun en azından saygı duyun beğenip beğenmemek size kalmış

Bence güzel olmuş besteler adamlar metal yapıyo eleştiri yapanların kaçı metal çalabilir ki (çalarsada nasıl çalar) hem sonra özgün bi gruptan ya da melodiden esinlenme yok davulcuya ve gitaristlere bişe demiyorum çünkü zaten hepsi kendi başına süper çalıyo ....SüPeR.............
    ;) devam
    edin abi sallamayın bu lafları
  • jackass4 • 28 Ekim 2005 00:00 • #613693
    yüce ruh ve sevim çenenizi kapayın.bu yorumları yazarken kendinizi ne gibi bi insan göstermeye calıstınız.ben bu sitede biçok grubun kayıtlarını dinledim.cogundan hem bester hem performans hemde kayıtları güzel.bırakın bu koca kafalılıgı.amtör heleki samsun gibi bu konuda kurak bi şehirden cıkan gruplara destek verecegimize artislık yapnıssınız.HADDDDDDİİİİ YAAAAA.Kötü olmus faln filan.yorumlarınız bence biraz daha dikkatli olmalı.kendinizi ne zannettiniz yazarken.?bu kadar usta olabileceginizi tahmin etmiyorum.olsa olsa 1-2 tane pasif dinleyicisinizdir.SİZİNDE YOLUNUZ ACIK OLSUN.az daha müzik dinleyin...hangi imkanlarda hangi sartlar altında bu kaydın nasıl cıkarıldıgını bilmeden gevezelewn meyim...ok....hadi simdi gidin biraz müzik dinleyinnn.......
  • Rockon • 28 Ekim 2005 00:00 • #613694
    Kötüyse kötüdür kardeşim napalım yani...Beyenmek zorunda değiliz ayrıca güzelsede güzel demesini biliriz ama bence fazla gaza gelmişsin sakin ol biraz...

İmkan olmamış olabilir ama hücum kayıtta güzel yapılabilir o zaman güzel yapsınlarda güzel olmuş diyelim...

Kusura bakma İsra yani başarılarınızın devamını dilerim umarım daha iyisini yaparsınız...
  • jackass4 • 28 Ekim 2005 00:00 • #613695
    bende samsunda bu müzüğin dinleyicisiyim.ama su elestirileri kendinizi tatmim etmek için yapmayın.ya ne bekliyordunuz.4-4 lük albüm kaydımı.grubun konser performanslarını izledim ben.harıkaydılar.gaza bence siz gelmişsiniz.yani yuce ruh ve sevim.berbat kelimesini ona göstermek isterdim acıkcası.samsunda bu kısıtlı imkanlarda bu calısma bence harıka.istanbul izmir ya daankara gibi değil arkadaslar burası.bence daha dikkatli elestirebilirisiniz demoyu.önce saygı duymak lazım bu zorluklara ragmen böyle bi çalısma ortaya cıktıgı için.bence biraz daha cok amatör grup demosu dinleyin.bir cogunda bu tip hatalar bulunur.en süper dediğimiz gruplar bile konserlerınde hatalar yapabiliyor.bu kanal kayıt değil arkadaslarlar.hücüm kayıtla o an ki performanslarını ortaya koymuslar.bence samsun gibi bi sehirden böyle besteler cıkması cok güzel(parcaların yürümeyip havada kalması terimini ben anlayamadım).yüce ruh demekki daha iyisin bu hususta.biraz zaman ayır kendine bi demo cıkart senide dinleyelim.ok....
  • mezarkabul5585 • 28 Ekim 2005 00:00 • #613696
    Herşeyden önce bu şartlarda böyle bi müzik tarzında hücum kayıt yapıpta hata yapmak bence aranacak bi kusur olmamalıdır.Şarkılar gayet iyi kayıtta sorun olabilir...Hem bu şarkıları konserde çalmayın diyenler gelsinlerde isranın bi canlı performansını dinlesinler...Her zaman eleştirinin doğru olanı makbüldür... Herkes eleştirisini ona göre yapsın....Devam edinler arkadaşlar...