Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: İsra

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: İsra
  • Synthesizercı • 1 Kasım 2005 00:00 • #613708
    eveeettt... en baştan başlayalım. bültende söz edilen "isra" isimli parça oldukça ilgimi çekti ve indirdim... yani reklam işe yaradı;)özellikle ilgilenmediğim bir tür olduğu için büyük bir önyargı içgüdüsüyle kendimi olumsuz eleştiri yapmak üzere güdümledim. ancak sonuç şaşırtıcıydı... download esnasında diğer arkadaşların yorumlarına göz gezdirdim ancak söylemeliyim ki; biraz haksızlık edildiği kanaatine vardım. öncelikle sıkça dile getirilen "gitarın kopukluğu", "gitarla davulun uyumsuzluğu", "gitarın bilinmemesi" vb. sorunların hiçbirine bu parçada rastlamadım. hatta dinleyice sunulurken burada sık yapılan bir saygısızlıkla karşılaşacağımdan emindim: bizlerin olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorum yapabilmesine fırsat vermeyecek kadar boğuk, kısık ve anlaşılmaz kayıtlardan biriyle karşılacağımı umuyordum.. ama bunda da yanıldım.. çok iyi bir tonemaster seçmişsiniz.. bravo arkadaşlar.. hepsinin sesi yerli yerinde.. müzik aynı bir çorba gibidir.. her malzemeden belli bir miktar koyulursa lezzet çıkar ortaya.. siz işin bu kısmını kapmışsınız.. hele hele samsun gibi imkansızlıklarların olduğu bir şehirde bu mükemmel bile sayılabilir.. şımarmayın ama istanbulda bir sürü imkan içinde henüz doğru düzgün hücum kaydı beceremeyen gruplar var.. onlara göre çok ilerdesiniz çocuklar.. hangi müzik türünü, nasıl icra etmeniz gerektiğini kafanızda çok iyi oturtmuşsunuz.. hedefiniz hazır.. bir insan için daha güzel ne olabilir ki:)) ancak son olarak eleştiriden ziyade bir tavsiyem olacak.. stüdyoda kayıt esnasında ışıları söndürmeyin... birileri stüdyonun kedisine basıp duruyor;)
  • Ktulu • 8 Kasım 2005 00:00 • #613709
    melodik death...

yine de beğenmedim.. vokal çok kötü ... twinlerin çoğu gereksiz. bazı yerlerde davul-gitar aynı ritmde gitmiyo.. hoşuma gitmedi kısacası
  • jx • 8 Kasım 2005 00:00 • #613710
    "Dream" parçasını indirdim. Prodüksiyon iyi olsa, iyi bir atmosfer yaratabilir ve başarılı olabilir. Vokalin sesi çıkmıyor. Müziğe iyi gidiyor ama iyi mixlenememiş sanırsam... Bir de gereğinden fazla gitar oyunu var, sanırım tek gitar, bu yüzden dolgun bir ses alınamıyor. Ama genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum...
  • İsra • 15 Kasım 2005 00:00 • #613711
    Parca linkleri değişmistir, Dinlemek icin Sitemiz olan asagıdaki linke tıklayabilirsiniz....

http://isradeathmetal.cjb.net
  • ass_ache • 25 Kasım 2005 00:00 • #613712
    bazı arkadaşlar toplu sözleşmiş gibi ve başka hiçbirşeyi dile getirmeden aynı şekilde resmen .. atmakla meşgul. Kusura bakmayın da eleştiri böyle olmaz sizinki de eleştiri değil. Eleştirmeyi bilmeyen insanları kaale almamak lazım bu yüzden abi hiç sallamamak lazım yazık sahne sanatları eğitmeni olmuş fakat gerçekten emekten ve müzikten hiç anlamıyor bu saatten sonrada anlayamaz artık
    ya bunlar hakkında yaz yaz bitmezki arkadaş erman gibi bi davulcuya (nam-ı diğer ahtapot) bilip bilmeden çamur atmaya kalkışan zihniyete ben bişey diyemiyorum ve aynı zamanda senin gibi bir gitariste..
    abi senin nasıl çalıştığını biz biliyoruz gece gündüz
    kıytırık bi konser için ufacık bi çocuğu 3 günde nasıl ermanın minyatürüne çevirdiğinide
    bu yüzden sen bunları sallama
    bunların hepsi dallama
    ehıeheı şiir oldu lan heuehu
    irfan
    görüşmek üzere abi şu sınavlar bitsin çaarcaz seni