-
Selamlar.....Yapılan eleştiriler bana çok anlamsız ve fazla kaale ye alıncak cinstenmiş gibi gelmedi bence İsra bildiği yoldan şaşmamalı.Kendine güvenen yolda emin adımlarla ilerlemeli ki sonuçta imkanlar belli ve bu imkanlarlada ortaya çıkan sonuç hiçde fena değil bu imkanlarala bukadar kardeşim eğer daha fazla sını istiyosanız mutlaka İsra canlı performansını izlemelisiniz.Bi kere melodiler çok zengin ve besteleri çok beslemiş ve bunuda anlayabilmek için gerçekten bu işten anlamak gerekiyo...Arkadaşlar yolunuz açık olsun sizi seviyorum...Benden bukadar.......
-
burada yorum yapan insanların çogu bilmeden atıp tutuyor..
parçalarda açık yok aksak ritimler var, ton ve melodiler için yapılan eleştirelere gelince arabik death metal dinlememişler daha önce sanırım bu ortaya çıkıyor..
samsun un en iyi gruplarından biridir isra ve canlı performanslar her zaman iyinin üzerindedir!
grup elemanlarına gelince;
öncelikle davulla ilgili eleştirilerde şunu belirteyim erman daha öncelerde dementia da çalmış şuandada türkiyenin sayılı death metal gruplarından discordia da çalmakdadır fan kitlesi olan ve bazı kesimlerce ilah kabul edilen bir müzisyene denilmemesi gereken şeyler denmiş anlam veremedim..
gitar da ise müzik ruhu olan her insan riff lerdeki detayları duyabilir kayıt ne kadar kötü olsada ..
laf atmak için değilde biraz eleştirmek ve yorum yapmak için birşeyler yazın boş konuşmayın...
-
emin olun isra yı canlı dinleseydiniz önlerinde secdeye yatardınız..
-
o davulcuya laf eden arkadaşları okurken ermanın yüzündeki tebessümü görmek isterdim doğrusu :)
sonra ermanı bir gün izler ya da dinlerlerse yazanların yüzündeki ifadeyi de merak ettim şimdi
burdan eleştiri yapanlara beğenmeyenlere kızan arkadaşlara tek dicem şey inanın irfanın ve isranın yardımınıza ya da korumanıza ihtiyacı yok isteyen istediğini söyler zaten bunu kaldıramicak adam buraya şarkılarını koymasın
devam et irfan floridaya kadar yolu var bu işin! :)
-
zaten var ama noterletemedim malum çalışıyorum kusura bakma boş vakit lisedeki gibi bulamıyorum...
ama bende yayınlıycam yakında ok dostum sadece biraz sakinleş...
tamam mı kardeşim?
-
isra nın konser görüntülerinide görmek istiyorum burada..
-
vokali ben de beyenmedim, black e benziyo, bi garip, anlamadım. riffler çok farklı değil diğer gruplardan. canlı performanslarını görmediğim için bişey diyemicem.
ama herkesin dediği gibi keşke bir parçayı kanal kayıt yapsaydınız...
yine de death alanında bişeylerin yapılıyor olması çok güzel. teşekkürler, ısrar edin başarıcaksınız!
-
Selam arkadaslar, Öncellikle bizi destekleyen bütün arkadaslara burdan Tesekkür ederiz ve düşüncelerini bizimle paylasan bütün arkadaslarada tesekkürler...Hakkımızda yapilan mantikli ellestirileri dikkate alacagımızdan emin olun. Genel Grup hakkinda ayrintili bilgi icin http://isradeathmetal.cjb.net sitesinden edinebilirsiniz. Herzaman yazisabileceğimiz Forum sitemiz http://www.websamba.com/bornofisra (isradeathmetal.cjb.net sitesindende forum linkini görebilirsiniz)
Kücük bir konser (Omu rockfest 4) videomuz var görmek isteyenler arkadaslar icin, asagidaki linke tiklayin Olmazsa explorer adress cubuguna linki kopyalayin yapistirin yeterli.
http://freehost02.websamba.com/bornofisra/trash.avi (Video formati Divx dir bilginize. Divx codecsiz izleyemezsiniz)
-
-
çok iyi bir konserdi o :) yeniden yaşamayı isterdim!