Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo :: Asilbent - 6

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo :: Asilbent - 6
  • Asilbent • 27 Ekim 2005 00:00 • #613740
    diger demolarimizi dinlemek icin:

www.purevolume.com/asilbent_/music ve

www.purevolume.com/asilbent/music

linklerine tiklayarak ulasabilirsiniz ...
  • jasonic • 27 Ekim 2005 00:00 • #613741
    Bayaa bi olmamis bence...
    (bknz. bas gitar,kayit vs.)
  • Synthesizercı • 27 Ekim 2005 00:00 • #613742
    asilbent'i önceden beri sever ve dinlerim. hatta "paradoks" isimli şarkıları playlistimin bir köşesinde mutlaka bulunur. ancak; "paramız yok" mazeretiyle olmamış işleri olmuş gibi dinleyiciye sunmak biraz da saygısızlık değil mi?! gerçekten paranız olmayabilir ve fakat realist olmak lazım ki; bu işler parasız olmaz. ne kadar ekmek, o kadar köfte. kaliteli birşey olacaksa paranız olacak arkadaşlar. bugüne kadar kimse ucuza şöhret olmadı. naapalım, dost acı söyler...
  • Synthesizercı • 27 Ekim 2005 00:00 • #613743
    bu arada önceki sözlerim hemen çarpıtılmasın.
    asilbent'in ilk demo -bu arada kimi arkadaşları üzmek pahasına itiraf etmeliyim ki; burada yayınlananlar demo'dur, cd şeklinde ya da single olması bu gerçeği değiştirmez (bkz.demonstration)- forumlarından birinde başka bir grubun elemanı "biziden beklenen; en kral stüdyonun saatine en kral parayı verip kanal kayıt yapmamız. bu insanlar anca böyle tatmin olur, insanların kaliteden anladığı budur." tarzında bir açıklama yapmıştı. tabii ki sizden iron maiden gibi kayıt istemiyoruz. ancak dinleyici olarak biraz saygı bekliyoruz.

PS: bu arada yanıt hakkı doğabilir ihtimaliyle önceki eleştiriyi yapan arkadaşımızın tam metnini aşağıda sunuyorum:
    "arkadaşlar gördümki ben ve asilbent gibi amatör grupların türkiyede bi saygınlığa ulaşması için en kral yerlerde kayıt yapması,en kral adamlarla çalışması gerekiyor olmuş.Peki kayıtta geçirdiğimiz o kadar saatler,kendimizden verdiğimiz şeyler.sonucu şu anda asilbentte görüyorum.demekki bende demomu buraya koysam onada aynısını yapacaksınız.Biz bir gitar için bir yaz köpek gibi çalışmış adamlarız,ben davuluma bi deri almak için gecmi gündüzüm katmışım.Ama görüyorumki boşmuş.Çünkü biz ne yaparsak yapalım siz beyenmeyceksiniz.Bu arada asilbent biz vazgeçiyoruz.siz vazgeçmeyin.Kayıt yeriniz iyi olmadığı için ses kayı anca bu kadar olur.kaliteli bir kayıt olsa eminim en iyi gruplara taş çıkartırdınız.bu arada depresif diye tarz yok diyenler.Rock kitaplarını açın okuyun.eğer birde enstruman çalıp söylüyorsanız bunu yazık,başka birşey demiyorum.Asilbent amatör grupların en üstte gidenisiniz ben ve arkadaşlrım için.

Grup TheRocKuLa
    6 Haziran 2005 Pazartesi | Yazan: nikotin_ant"
  • pezzodimerda • 27 Ekim 2005 00:00 • #613744
    başarılar
  • basstard • 30 Ekim 2005 00:00 • #613747
    bas gitar gitara göre yaklaşık 1/4 ses daha tiz
  • inertia creeps • 30 Ekim 2005 00:00 • #613748
    söylediklerinde haklı olabilirsin ancak bizim şöhret olmak gibi bi niyetimiz yok.. biz bu işi ilerdeki mesleğimiz olarak görmüyoruz. bizde isteriz orda burda konserler vermek. elimizde bulunan kayıtlarla konser öncesi elemelere katılamayacağımızı bizde biliyoruz. sırf bu yüzden kayıt için geniş bir zaman ayırıcaz. ama sende biliyosundur ki kendi besteni yaptığın zaman yeteri kadar eleştiri yapamazsın kendine. şurası olmadı diyemezsin kolaylıkla. başkalarının eleştirmesi gerekir ve sende o eleştirilere göre bir yol çizersin kendine. bizim burda yapmaya çalıştığımız budur ki bizde şarkıyı tam olarak süzebilelim kendi kafamızda. böylece şarkı son halini alsın düzgün bir kayıt için. biz profesyonel insanlar değiliz. eleştirilerinizi almak bizim için önemli ama saygısızlık yaptıysak bidaha yapmayalım böyle bişey... !!!

bilmem açıklayıcı olabildim mi !!