-
ben hayatımda böyle bir olay yaşamadım
adam ölmemiş daha
"confortably numb" la bitirmesi çok şık oldu , ağlamak istedim
babayı gördüm, hem de 25 metreden , hala şoktayım
şimdi bir de "dave" kaldı , onu da görürsem rahat ölürüm artık
albümlerinde olmayan o parça ile gerçek bir rock adamının nasıl olması gerektiğini gösterdi , tüylerim diken diken oldu
not : biletlerin pahalı olduğundan şikayet etmiş bazı arkadaşlar, evet bir öğrenci için fazla gibi ama 30-40 YTL verdiğiniz birçok gruba göre bu etkinlik için 100 az bile..
-
ben ikinci sıradaydım. üç metre ötemdeydi.
-
böyle bi dedem olsun, 100 bin YTL borcum olsun..
İnanılmazdı..
-
aaahh... hayatımın en iyi gecesi
adam 60 küsür yine de gençliği kadar süper.
tüm 2,5 saat boyunca tüylerim diken diken olmuş bi şekilde zıpladım=) başta 100ytl fazla geldi ama şimdi vip bileti almadığıma üzülüyorum...
-
Bundan sonra gideceğim hiç bir konserden Roger Waters'ın verdiği duyguyu ve hazzı vermesini bekleyemem. Beni yine böyle heyecanlandırabilecek tek isim de Roger Waters olur. Bu konseri beklemek bile güzeldi ve şimdi 20 Haziran gelip geçtiği için bekleyecek bir şeyim kalmamış gibi hissediyorum. Şimdiye kadar ve şimdiden sonra keşfedilmesi gereken her şeyi daha 60'lı yıllardan keşfetmiş, dünyayı ve insanı hiç kimsenin yapamadığı şekilde anlamış ve anlatmış ve bunu yaparken insanları büyülemiş bu adam. Büyük bilge. Mükemmelliğe erişmiş olmak budur bence. Ve bu yazı bu paragrafla kalmaz uzar gider söz konusu O olunca...
-
tanrım müziğin ilahını bizlere dinlettirdiğin için sana şükürler olsun ...artık gözüm açık gitmeyecek...istanbul istanbul olalı böyle konser görmedi.....bizler den 10 yıl ilerde giden bir deha ...böyle insanlar tanrının insanlığa lütfüdur...bu nasıl bir konser allahım inanmak zor rüyamı gördük...gerçekmiydi...lütfen izleyenler tekrar baştan sona konseri tekrar düşünüp yaşayın .....yok böyle birşey ve korkarım olmayacakta....istanduldan bir deha geçti ne mutluki onu görüp yaşadık...hemde 5 metreden...mezar taşımızda artık gözü açık gitti yazmayacak...........hepimize kutlu olsun...atatürk ..mozart ...newton.. edison... roger ..bunlar herzaman yetişmiyor... daha nice konserlere.....20 haziran 2006 ikinci doğum günümüz...
-
Ne mutlu Roger Waters Konserine gittim diyene.... ben o mutlulugu tatmadim... uhuhuh hh huh uhuuh uh u
-
süperdii :D