-
Saygı Duyarım.... Başarılar Cem Köksal'a.
-
nedir bu cem koksalın malmsteen ozetiligii???
-
Joe Lynn Turner'in CV'sine bir satır daha eklendi... Deep Purple, Rainbow ve Cem Koksal.... iyi olmus onun icin... :)
-
harbiden helal olsun be on numara bi durum joe lynn ve cem abi turneye bak
-
bence o murat ılkanı kacırdıgı ıcın durup bı dusunmelı acaba ben nerde yanlıs yaptım dıye muzıkte tecrube kazanması lazım daha cok yolu var cem ın basarılar ona
-
Yürü bea Cem Köksal...:)
-
haha turner malmsteen le çalıştı ya....hemen al cem köksal vakit kaybetme.hatta g3 e filan katıl...birde senfoni orkestrasıyla bir albüm yap...bir de gitar ders DVD si çıkart....başka ne yapmıştı malmsteen yaaa....
-
birçok kişi cem köksal'a laf ediyor. ağaç veren meyve taşlanır misali. yok efendim özenti falan fişman. adam aslanlar gibi kaliteli işler çıkartıyor, eyvallah diyeceğinize küfür ediyorsunuz . utanın biraz be
-
Ağacın taşlanmaması için iyi ürünler ortaya koyması lazım.Başkalarının gölgesine saklanarak ne bi yerlere gelebilir , ne de bu ülkede müzik endüstriyel bir sektör olmaktan çıkıp bir sanat haline gelebilir.Ya kendin ol , ya da pop yap arabesk yap , git başkalarını taklit et.
Bu kişi Malmsteen olmamalı.Bırak da aklımızda bi efsane kalsın...
-
hey yavrum be kim tutar seni helal olsun bizim universiteye de gelirse gene on saflardayız atrtık bekliyoruz