-
Berbat. Ama sarkinin nasil oldugu o kadar onemli degil gibi. "Everyway That I Can" birinci olduktan sonra hersey olur.
-
şarkı süper, özellikle altyapısı çok hoş.. ilk üçe girebilir..
-
sibel tüzün iyi bir sese sahip fakat şarkı hiç olmamış..aslında kendisi önceden rock söylüyordu bu yarışmada da rock söyleyebilirdi...neyse en azından geçen seneki kadar berbat değil...
-
ya umarım sahnede de klibindeki gibi sopa yutmuş gibi dawranmaz. ama sound we altyapı tamamdır. bence iyi sonuç alamasak da eski pop kokan bir şarkıya da haksızlık edemem. başarılı diyelim.
-
KESİNLİKLE FİNLANDİYA
-
ya bence berbat ötesi bi şarkı olmuş. sedece gürültü de diyebiliriz.yani ben beğenmedim.bu göreceli bi kavram sonuçta.jüriler inşallah çok beğenir.
-
bence bu şarkı anlamı olmayan sırf hareketli müziği için insanlarımızın anlamını bilmediği ama sevdiği yabancı şarkılar gibi.(tabi biz müziği de sevmedik ama)en azından onlar müzikten kazanıyorlar.şimdi onlar sözleri anlamayacak .belki de ezgiyi severler:)ama bu şarkıyla alınmış birincilik de ne kadar gurur verici olurdu orasıda ayrı bir konu..rimirimileyde sonuncu olmadıkya bu sene de olmayız:)neyse sibel tüzüne başarılar..seneye kimi çıkaracak trt heyecanla bekliyorum.benim önerim seray sever...bi de onu çıkarsınlar tam olur.
-
Arkadaşlar herkesın kendı dusuncesıdır ama bence bu sarkıyı rımırımıley ıle karsılastırarak cok yanlıs bır sey yaptıgınıza ınanıyorum. aynı kulvara dahı konamayacaklarını dusunuyorum, cunku o sarkı gercekten kotuydu ayrıca sov da dahıl her sey kotuydu ancak bu sarkının o kadar da kotu oolmadıgına ınanıyorum en azından ben alt yapısını begendım, ancak tabii ingilizce versıyonu olsaydı daha iyi olurdu kesınlıkle.Ben o kadar da kötü bir netice alacagımızı dusunmuyorum. Ayrıca ben de ısterdım gercekten ozghun bır rock ya da hard rock sarkıyla katılmamızı ama maalesef ne bızde o potansıyel var ne de yarısmanın formatı bu...
-
üfff...
-
ıyk ıyykkk ıyykk!!!! allahım böyle saçma bir şarkı mı olurr?? orda o cırlamalar bitirdi beni!!! kesinlikle sonlardayız:( saçmalık!!.yazık valla yazık!!!