-
rezalet çıkıcak=(
-
eskiden belki daha kötü dereceler alıyormuşuz ama dinlediğim kadarıyla bu sıraları haketmeyen şarkılar... ama bu dandik şarkı :S:S:S:S midemi bulandırdı sadece... kadın bi de bu aşrkıyı yazmadan önce mi ne : son gnlerde çok ilham geliyo çok güzel şeyler çıkıcak ortaya demişti... bu ilham gelmiş haliyse en iisi bnm yazdıım argolu şiiri bazı arkdşlar yardımıylan müzikleştirip katılalım bu yarışmaya... en azndan onn bi anlamı vardı yaaaa :S:S:S bu neeee?????
-
bi de resim için yorum yapiim (coştum) ... aslında erkekler için gayet etkileyici ama bn yine iğrendim :D pempe den ve onun bulunduğu herşeyden nefret ediyorum sevgilerlen :D
-
Karşında süper star.................................................yaşat bini
Arzula bini
Arzula bini
Arzula bini... Seni Sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
ya bılmıyorum ama neden turkce okuyoruz daha evrensel bı dıl olan ıngılızce okusaydın sarkıyı belkı bır umut ılk 10 a gırebılırdık ama ben baya bı umutsuzum =)
-
o şarkı ingilizce olmazsa imkansız bi şey birinci olmak! beklemesinler yani..
-
ya ne kadar sacma yazılar yazılmıs ya!!! ya valla bende sarkıyı sevmedim ama insan kendi ulkesini bu kadar mı kotuler ya allahım desteklemiyorsanız desteklmeyin ama yok rimi rimi ley daha iyi yok finlandiya daha iyi ya inasna en azından kendi ulkesinin sarkısı diye destekler bence cok sacma yorumlar var ben valla dinledim televizyon makinesinde diger ulkelerin sarkılarını dinledim bence turkiyenin sansı var en azından ilgi cekici 1 sarkı ve de bence sibel tuzun ilgi cekici 1 kadın ingilizcesiyle katılsak daha iyi olur valla ben sibel tuzunu destekliyorum
-
tiksinçliğin sınırlarında dolaşan bir şey (şarkı demek müziğe hakaret) AMa zaten Eurovision başlı başına bir saçmalık değil mi?
-
şarkı keşke ingilizce olsaymış. o zaman belki ilk yediye falan girebilirdik. ama türkçeyle olmaz
-
böeh