-
işimiz bitik...
-
ha rimiley ha limiley ne fark eder sonuçta aynı şarkıdan bahsediyorus ayrıca o bnm fikrim sonuçta
-
Benim anlamadığım birşey var bu şarkıyı daha biz beğenmezken nasıl olurda yarışmadakilere beğendirebiliriz?
Benim görüşümde bu parçanın çok kötü olduğu yönünde. Kazanırsa, bırakın kazanmayı ilk 3 e girebilirse çok şaşırırım hatta konuşan bir eşşek görsem bukadar şaşırmaya bilirim. :P
-
hangi akla böyle bir şarkıyla katılıyoruz ki!
-
o kadarda iddialıydı sibel ablamız. bu nebiçim şarkı bee. ama kendisindende bu beklenir zaten. piyasaya ilk pop dalında çıktı,sonra rock yapmaya çalıştı sonra yine popa döndü. daha kendinden emin olamayan bi insan tutupta türkiyeyi temsil ediyor.yolu açık olsun ne diyelim...
-
stir me up la bile katılsak daa iyi olurdu..
-
kötünün kötüsü vardır demişler gerçktende öyle...rimiley i ilk duyduğumda kötü demiştim bu BERBATTTTT
-
Arkadaşlar Finlandiya geliyor gümbür gümbür HARD ROCK HALLELUJAH!!! ;D
-
rezillik diz boyu.. iki sene üstüste gözgöre göre bu kadar rezil olunmaz ki yaa..
sahiden stir me up' la girsek daha umutlu olurduk..
memlekette adam kalmadı şarkı kalmadı sibel tüzün'ü ve o muhteşem eserini atıyoruz ortaya!
jüriyi dinamitlemek lazım..
-
bi sürü salak şarkınn içinde daha az salak olan sibel tüzünün şarkısı bence ilk 10 a girer :)