-
bu sarkıları nasıl seciyorlar.... sarkıların isimlerini herhalde kagıda yazıyorlar ve havaya atıyorlar; masada kalanıda finalist parca belirliyorlar herhalde.... yazık cok yazık gecen yıl ve bu yıl tam bir husran olacak bari ilk elemeyi gecse... yazık bu hallere mi dusecektik ya
-
çok sipariş kokan bir şarkı bence..ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim şarkı için.biraz pop, biraz alaturka ezgiler, biraz RnB var şarkıda.. ama eğer finale kalırsak da iyi bir sonuç alacağımızı sanmıyorum ne yazık ki..sayın trt yetkilileri ingilizce parçalarla kanıtlanmış bir başarı varken nedir bu türkçe inadı??
-
Böyle saçma sapan bi şarkıyla bu yarışmaya katıldıımıza inanamıyorum 10. olursak şükür edin
-
bizimkiler anlamıyor.artık bu yarışmada rock müzik tutaR!!
-
şarkının altyapısı iyi ama sözleri korkunç bence... Bir de Sibel Tüzün'ün sesi yakışmamış şarkıya sanki... Neyse ben finale kalabileceğini düşünüyorum... Ama programlara katılırken giydiği beyaz üstüne pembe tüylü elbiseyi giyerse finalede kalamaz :) lütfen onu giyme Sibel.
-
şarkıyı bilmiyoom da, sibel tüzün çok taş hatun ama be yawww... =))
-
ya abi allah aşkına buneya.bunlar türkiyeyi yalandan kazanmasın diye bunları seçiyo.hele geçen seneki niri niri nay.sanki başka adam yok ya.
-
bncede iğrenç bi şarkı olmuş yaaaaaaaa biraz düşünür insan şuan en çok rock ve metal dinlenmekte bu tür bişi yapsalardı kazanacağımızı düşünürdük ama bu şlarklıyla düşünmek bile imkansız valllaaaaaa millet gittikçe gelişir ilerler biz geri geri gidiyoruz yazzzzııııııkkkkkkkk
-
Türkiye olarak bir kere 1. olma mutluluğunu yaşadık bence zirvede bırakmalıydık ama hala uğraşıyoruz...:)
Sibel Tüzün'ün şarkısına gelirsek...
Disko müziği havası var ama çok kulak tırmalıyıcı bir sesle söylenen bir şarkı olmuş, "karşında süperstar, hisset beni" derken insanın oradan bir an evvel uzaklaşası geliyor... bence şarkı güzel değil ama şarkıyı Türkçe değil ingilizce söylerse yani "SÜPERSTAR" değil de "SUPIRSITAR" şeklinde belki bir şansı olur...kadının da maşallahı var tabi :)
Zaten Örövizyonda bir şarkının 1. olabilmesi için nakaratta akılda kalıcı bir kelime, basit bir melodi tabi bir de ingilizce olması lazım (öncekilere bakabilirsiniz)
Avrovizyon hakkında ciddi bir yorum yaptım galiba...
-
istesem bu kadar iirenç bi şarkı yazamazdm hiç bi anlamı yok saçma sapan bişe sonlarda olucaımz kesin bnce...ingilizcesiyle katılsa bi derece yine de ..ı-ıh çok ktü...