-
9 mayıs 18:30 Maske
herkesi bekleriz:)
-
gü<zel bi festşivale benziyo..bora uslusoy için gidilir sırf..ki bi sürü grup daha var.
-
Maske'nin solisti Sare olarak hepinizi bu organizasyona bekliyorum çıkacak olan tüm gruplar çok çook iyi..Grup Maske ekibi olarak bizi kaçırmayın derim..:)şimdiden iyi kudurmaallaarrr..:)
-
frapan in bascisi olarak bende herkesi davet ediyorum...panik almayan boyle olsundan sonra-iku muzik festivaline gelmeyen boyle olsun :))))
-
baba tek tanıdık grup cuma aksam saat 8 de ya Frapan baska salla abi bora ulusoy falan tabi ki saalam bi de..ama cuma 8 de frapan saglam olurr yaw
-
festivale katılan gruplar arasından terminal hakkında söyleyeceklerim var. ilk kez tesadüfen izlediğimden beri takip ediyorum. gitgide dahada oturan ve tırmanışa geçen ve anadolu rock tarzının doğru dürüst örneklerinden biri. cumartesi harbiye açık hava tiyatrosunda kıraçtan önce sahne alackalr. cuma günkü bu organizasyonda dikkate değer ve izlerken keyf alacağınız bişr guruptur. gerçekten sağlam şarkıları var ve vokalde fevkalade.. festivale giderseniz dikkatle izlemenizi tavsiye ederim. albüm sürecine doğru giden bir grup.. başarılarının devamını dilerim..
-
-
Bizde Asilbenti dinlemenizi şiddetle tavsiye ederiz.
Özellikle Tayfunun vokaldeki performansı çok iyidir.
NOR-MALE
http://noormale.garaj.org
-
katılan herkese başarılar!!
-
toxin'in bassçısı olarak herkesi beklerim ;) 8 mayıs pazartesi günü saat 13.30da ordayız.ilk biz çıkıyoruz, umarım iyi kudururuz :D herkese başarılar..