Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hayko Cepkin Müzik Kutusu - Parça ve Klipler

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Hayko Cepkin Müzik Kutusu - Parça ve Klipler
  • fyucel • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621471
    yorumlara baktımda genelde iyi yorumlar yapılmış.açıkçası çok şaşırdım.bu kadar basit müzik yapılır mı? basitlikten kastım kalitesizlik... yoksa basit ve çok iyi müzik yapılmaz demiyorum.haykonun gerek albümünü gerekse kliplerini merak edip defalarca dinledim.ama hiç bir kalite bulamadım.albüm kayıtlarını hiç beğenmedim.çok kötü kayıt yapılmış.bence hayko vokal yapmasın müzik sadece vokal değildir.en iyi yapabildiği şeyi yapsın.bu gerek müzik camiasını gerekse de türkiyenin kariyerini zedeler diye düşünüyorum.

sözüm meclisten dışarı...

saygılar...
  • necromania26 • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621472
    Sakin Olmam Lazım adamı alkolik yapar valla..hangi birini anlatiim..Huzunle Karışık,Eller Aldı,Fırtınam,Görmüyorsun vs.vs.

karanlıkta ve absinth ile dinlenilmesi tavsiye edilir :)

Hayko der ki: Dur durak bilmez ah bu gönül..sürünerek bak geçti bir ömür..suçlu olan bensem söyle bileyim..tut elimi yanına geleyim ZAZU
  • toprak kokusu • 9 Ağustos 2006 00:00 • #621473
    adam hoş ya dinlettiriyor.yapmacık bi tarzı yok.kulağımıza şenlendirdi
  • twsttransistor • 13 Ekim 2006 00:00 • #621474
    farklı bir insan adam maskot gibi şarkılar uçuruyo adamı..
  • DJ_Mark_ronson • 2 Eylül 2007 00:00 • #621476
    ükemizdeki technical death metalin temsilcilerindendir hayko saygı duyun :D
  • ercail • 7 Eylül 2007 00:00 • #621477
    Arabesk yapıyor resmen.
  • sheqer__qhis • 11 Kasım 2007 00:00 • #621478
    hayko süpersin yha özellikle rock'n coke de tam bi dehşettin perfect ...
  • tahtapot • 20 Kasım 2009 00:00 • #621479
    kendine özgü yapısı ve müzik tarzıyla bence türkçe rock'ta son derece başarılı bi sanatçı ayrıca ses'inin bazı özellikleride vardır tam olarak oktav'ını bilmiyorum fakat türkiyede sayılı yüksek oktavlı müzisyenlerdendir, ayrıca dışardan bakıldığında son derece havalıvı ve yükseklerde gibi olduğu görülen hayko cepkin bunun aksine tabi bildiğim ve tanıdığım kadarıyla mütavazı bir kişiliğede sahiptir.