Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Battle of The Bands 2006

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Battle of The Bands 2006
  • Single_FACTOR • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621589
    Geçen sene İlk 8 Grup arasındaydık ve finalde Sahne aldık.
    çok eğlendik, Güzel dostluklar kurduk.Organizasyonu eleştiren arkadaşlar bu talihsiz açıklamaları yaparlarken neleri kaçırdıklarının farkında değiller malesef...

Nor-Male
    http://noormale.garaj.org
  • wogon • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621590
    Adamlar Brit Award'ı Grammy'i falan almıyorlar, sanat yarıştırılmaz diye, biz tam bir amerikan saçmalığıyla grupları dövüştürüyoruz, horoz mu bu be? müzik bu ...

Boun.edu mantalitesinden beklenen bir şey de, GRJ'da böyle olaylar ana sayfaya çıkmamalı... Bekçi efendi millet üretsin diye yapıyor bunları herhalde...

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın 50 YTL konusuyla ilgili açıklama kesinlikle çok tatmin edici. kimsenin bir kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum. Her doğru şeyin bir bedeli olmalı... Doğru bir şey yapılmaya çalışılıyorsa bütçeleme de bu işin bir parçasıdır.
  • Nem • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621591
    Çok üzülüyorum çook..
    İçim kan ağlıyor adeta böyle haberleri görünce..
  • VerYansın • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621592
    Katılabiliriz aslında Mert'e sormak lazım
  • assaulturk • 21 Temmuz 2006 00:00 • #621593
    50 ytl!!!
    çok ayıp.
  • sangynies • 22 Temmuz 2006 00:00 • #621594
    Ya bu battle of the bands diye bir yarisma school of rock(hababam rock) diye bi filmde vardi.Daha once hic duymamistim ama 8.ymis sasirtici
  • spirit • 22 Temmuz 2006 00:00 • #621595
    ya bişi dicem şimdi ben size ön eleme için demo yollucam bizi görmeden demoya göre finallere kalıcam bu demek oluyorki iyi kalitede dalga kayıt bi demo olması lazım ve 3 şarkı olucak biz progressive yapıyoruz şarkılarımızın tanesi 7 dakika civarı bu demoyu yapıcak sonra istanbula gelicek sonra birde 50 milyon ödücek param olsa tatile giderim( bu kadar cümleye şaşırtıcı son) çünkü gruplar yarışmaz iki dinlemede bi punk grubunun şarkısı hazmedilebilinirken bizim tarzımızdan zevk alınmaya bilir (aman tanrım zevk kelimesini kullandım galiba) ve jürinin zevki vardır falan felan müzik yarışmaz bunun yerine madem elinizde organizasyon şansı var konser verin hem gruplardan parada toplamak zorunda kalmazsınız o yapımcılarda gelir konserleri dinlerler artık yarışmaya gelipte beğenip albüm yapıcak yapımcı gelsin benim g*tüme albüm yapsın
  • DirtyBlack • 22 Temmuz 2006 00:00 • #621596
    50 ytl bir katılım için çok büyük para. tabi bu ülkede 2 tip müzisyen var, yarım gün okuyup yarım gün çalışarak kendisine enstrüman alabilen banliyölerde yaşayan arkadaşlarımız, birde babasının aldığı 1. sınıf enstrümanlarala altında arabayla berbat bir müzisyen olmasına rağmeh yinede parasının hakkıyla albüm çıkarabilen bünyeler. onlara 50 ytl koymaz tabi.
  • voodooserkan1 • 22 Temmuz 2006 00:00 • #621597
    komik bi yarisma. muzik piyasasını bunlar maf ediyor. sirf ticari bi yarisma. 1. ye ödül ne? eser hakları gruplarda kalıcakmı? kim organize ediyor? böyle gereksiz işlere kafa yorcagınıza muzik yapın. katılım neden ücretsiz değil? kimler parayı kırıcak bu işin ardından? yarışmayı duzenleyen arkadaşlara söluyorum; burdaki insanlar rock muzık yapıyor, siz karıştırıyorsunuz! pop star istiyorsanız erol köseden yardım alın.

zaten hep bu çoluk çocugun duzenledıgı konser, organızasyonlar vs. yuzunden hepten berbat olmaya başladı muzık pıyasası.
  • hergun • 22 Temmuz 2006 00:00 • #621598
    Vallahi Başarılar dilerim Böyle Paralı Organizasyonlar Çok 13 Yılımı Verdim Müziğe Hala Çoluk Çocuk İşleri Yapılıyo Biraz Halka Açık Kültürel Etkinlik yapılsın