Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Battle of The Bands 2006

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Battle of The Bands 2006
  • doktordiro • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621612
    Çok Saçma

İnsanlar artık nasıl para kazanıcaklarını şaşırdılar. Hangi yolla kandırıp da para alsak die düşünüolar. Ama buna müziği alet etmeleri hakikaten çok üzücü. Ayrıca vaad ettikleri de hiç bişi yok. Sonunda ne yapıcaklar kaset mi, konser mi, para mı. Bence bu gerçekten çok saçma bi organizasyon. Ve amatör gruplar bestelerini bu gibi etkinliklere vericeklerine amatör Radyolara versinler ayrıca 50 ytlsiz.:)
  • KeReMmM • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621615
    valla bencede 50YTL amatör gruplar için çok geldi ancak burda birçok insan yazılanları tam olarak okumamış aralardan milletin cümlesini çalmış bir takılmışsınız vaatte bulunmamak yok 1.ye hiç bi ödül yok juri kimmiş vs.. önce bir adamların verdiği linklere bakın yazılanları tam okuyun ondan sonra b.k atın. bende çok süpermiş demiyorum veya onları savunmuyorum ancak 50YTL yi görüp milletten 2-3 cümle çalıpta dur şunları rezil ediyim siz kimi kandırıyosunuz mantığında yorum yapmaya çalışanlara gerçekten sinir oldum.
    juri de sayılan isimlerin kim olduğunu bilmiyorsanız bu sizin ayıbınız. böyle bir organizasyonda böyle insanların önünde kendinizi kanıtlayıpta 1.olduğunuzda sizce hiçbir şey kazanmayacakmısınız? ilk başta banada katılımın ücretsiz olması daha güzel bir fikir gibi geldi ama o zaman arkadaşların da dediği gibi önüne gelen müzik yaptığını sanan bütün herkes bir demo yollardı ve iş içinden çıkılmaz bir hal alırdı...
  • phoebe • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621616
    arkadaşlar herkes 50 ytl ye takmış. allahaşkına yapmayın biz roxy değiliz, arkamızda dev gibi sponsorlar yok. afişte yer alanların hepsi basın sponsorları, sizin verdiğiniz 50 ytl ler dışında beş kuruş gelirimiz yok. müzik sistemleri bile ordan çıkacak.

bu yarışmayı 50 ytl toplamadan yapmayı ve şehir dışından gelen grupları burda ağırlamayı biz de düşündük. ama maalesef okulun tavrı bize biraz engel oluşturdu.

biz bu sözlere rağmen güzel müzik adına bu yarışmayı düzenlemekte çabalıyoruz, lütfen bunları düşünerek yazın.

jüriler ve ödüller konusuna gelince bunların henüz açıklanmamasının nedeni kesinleşmemeleri. ama inanın en iyisi olacak, bunun için çok uğraşıyoruz. bunu zaten dorian, anima, alt, yeni harman, gripin, kaygan zemin gibi grupların zamanında o sahnede yer almalarından da anlayabilirsiniz.

ilginize çok teşekkür ederiz. yarışmaya katılacak gruplara başarılar dileriz. sorularınız için bize [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.
  • backspace • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621617
    ben geçen sene bu yarışmaya katılmış biri olarak gerçekten 50 ytl gerekli orada gördük nelerin oldugunu arkadaşlar zor şartlar altında bir geleneği devam ettrimeye çalışıyolar kolay gelsin bi grupta ortalama 5 kişi olduğunu düşünürsek 50 lira da çok para değil eğer yarışmadan umduklarını alıcaklarına inanıyorlarsa
  • phoebe • 23 Temmuz 2006 00:00 • #621618
    bu arada ödüllerden biri studio unique de ücretsiz kayıt ve çalışma saati. bunun dışında değişik yerlerden hediye çekleri de verilecek. belli olunca sizlerle paylaşırız.

herkese iyi şanslar.
  • kırık harami • 24 Temmuz 2006 00:00 • #621619
    abilerinizin yaptığı hatayı yapmayın. animanın (o zamanki adıyla aura) katıldığı sene nin ikincisiyim ben. üçüncü de fairuz derin buluttu.. birinciyi telaffuz etmiyorum çünkü okul dandı ve yarışmanın sonucu başından belliydi.. bunu bana juri den biri söyledi.. ama ben bunu o gün bir itiraz konusu yapacak kadar bile önemsememiştim abilerinizin yaptığı bu ayıbı. ama ordan mutlu ayrıldım.. çünkü seyircilerden tanımadığım bir çocuk gelip en iyisi sizdiniz dedi.. gerçek juri oydu işte.. en iyisinin kim olduğu hiç önemli değil.. anladımki bu tür yarışmalarda birilerinin reklamı olsun diye diğerlerinin emekleri kullanılıyor. ben artık yarışmalara inanmıyorum. inananlarada saygı duyarım. neticede her organizasyon bir tanınma platformudur. belki sizler iyi niyetlisinizdir bilemem. ha birde yarışmayı sabah 11.00 de yapmayın ki , izleyici kitlesini uykusundan ayılmamış çim severler ve yarışmaya gelenlerin eşi dostundan oluşan bir azınlık izlemesin sadece...katıldığım sene olduğu gibi.. ama ben abilerinizede teşekkür ederim yine.. onlar ve onun gibilerin sayesinde hayal kırıklıklarıyla baş etmeyi öğrendim geçen bunca senede ve en büyük jurinin kendim olduğunu....aynı hataları yapmamanızı umarım.. saygılar...
  • kırık harami • 24 Temmuz 2006 00:00 • #621620
    ya gerçi geçmişteki hata sizi bağlamaz.... sadece o sene üzülmüştüm baya.. artık bunlara üzülmeyecek yaştayım.. sizler çok iyi niyetli olabilirsiniz sözüm meclisten dışarı.. söylediklerim beni bağlar kimseninde hevesini kırmak istemem... yanlış anlaşılmaların şimdidien önünü keseyim zira tartışma ortamı yaratmak istemem...
  • kacak • 24 Temmuz 2006 00:00 • #621621
    tokat gibi cevap :)))
  • tayfur_bir • 24 Temmuz 2006 00:00 • #621622
    çok fena çook... :-p
  • Matt Bellamy • 24 Temmuz 2006 00:00 • #621623
    kendimi zor tuttum yazmamak icin ama dayanamadım ;

jüriler ve ödüller konusuna gelince bunların henüz açıklanmamasının nedeni kesinleşmemeleri. ama inanın en iyisi olacak, bunun için çok uğraşıyoruz. bunu zaten dorian, anima, alt, yeni harman, gripin, kaygan zemin gibi grupların zamanında o sahnede yer almalarından da anlayabilirsiniz.

1.si bu dedigin gruplar nedir ? dorian? anima ? kaygan zemin?

arkadaşlar herkes 50 ytl ye takmış. allahaşkına yapmayın biz roxy değiliz, arkamızda dev gibi sponsorlar yok. afişte yer alanların hepsi basın sponsorları, sizin verdiğiniz 50 ytl ler dışında beş kuruş gelirimiz yok. müzik sistemleri bile ordan çıkacak.

2.si anlattıgınıza göre 8. si duzenlenen cok saygın (!) ,Turkiyenin önemli gruplarını (!) meşhur etmiş
    KOSKOOOCAA BOGAZICI UNIVERSITESI ; grupların kavgası organizasyonuna bir ses sistemi kuracak sponsor(lar)u bulamıyormu?

Birde takıldıgım nokta basın sponsoru nedir ? Al işte bedava basın sponsoru Garaj.org . Onlar sizden 50 ytl istiyorlarmı ? Lütfen geçin bunları bogaziçililer...