-
HayırLı olsun Güzel Stüdyolara grupLarın ihtiyacı var..
-
Umarım gelenler gitar anfisine bass girip, ortalığı talan etmezler. Bi burası kaldı. Başka gidilecek stüdyo mu var sanki?
Kendinizi insan gibi hissedeceğiniz bir yer.
Gidin de görün.
-
hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
-
Su zamana kadar yurt icinde ve yurt disinda cok dolastim ve bir cok studyoda bulundum.En guzelinden en sadesine.Muhakkak cok guzel yerler var. Eger siz daha bu studyoyu ziyaret etmedinizse ve muzik yapmayi veya dinlemeyi seviyorsaniz. Ve en iyisini gormek istiyorsaniz. Hic DURMAYIN. Direk ziyaret edin. Hayatinizda hic unutamayacaginiz bir studyo bekliyor. Bence avrupa ve asya yakasindaki en muthis studyo. Tavsiye ederim .Temiz,duzenli,kaliteli,huzurlu cok. Benim muzik yaptigim yillardan kalma cok anim var ve sizinde anilarinizda guzel birseyleri hatirlamak isterseniz gidin.
-
10-15 ytl lik ev çalışmasından kırma studyolardan daha iyi olduğu kesin gibi ama yerinizde olsam daha ucuza verirdim....bu arada studyolar gerçekten çok iyi duruyor...amfileri tartışmıyorum zaten:D aslında zekice yapmışsınız fiyatları bi bakıma elektro amfisiyle bas amfisini ayırt edemeyenlerin studyolara girebildiği bi yerde daha kucuk bi kitleye hitap etmek amfiler için daha iyi olacaktır:D
-
odanın ışıklarını kapatıp çalışmayı deneyin.. harika ötesi oluyor..
ha bir de cafe bölümündeki salıncak ne kadar güzel öyle.. alıp götürüyor beni sallanırken..
-
stüdyoya bu ara gidip bakıcam çok merak ediyorum
EN BÜYÜK AJDAR