arkadaslar kimsenin zoruna gitmesin ama bedbin yıkacakak abi sahneyi hepsi de arkadaşlarım benim hepside sağlamdır ona gore kimse kaçırmasın bu olayı bence samsundan sevgilerle
uzun zamandır keşke böyle bir gece yapılsa diye düşünüp durdugum bi olaydı. Sonunda bunu yapabilecek kapasitede ki insanlar olaya el attı. Ben o gece orda olamıycam ama Bedbin isminin orda olması bana gercekten huzur veriyor. Kurban iyiydi güzeldi tekdi.Cok zor işlere kalkışitılar bu ülkede.1998 yılında cıkmış albümlerini ben halen daha çözemiyorum.çözebilen kaç kişi var bu da tartışılır.Bu nasıl bi sounddur nasıl bi kayıt tekniğidir nasıl bit tuşe dir nasıl bir kondisyondur nasıl bir zekadır...Kurban coverı kolay gözüksede aslında bunun altından kalkabilmek zor iştir.O sebepten bu geceye katılacak bütün gruplara saygım sonsuzdur.diğer forumlarda falan görüyorum b.k atan tipleri o sebeptendir bu kadar duygu yapmam.
bedbin samsunun 2006 yılında en çok sevilen grup. sahne performansları süper.. 11 kasım günü 6.geleneksel rock festivalinde çıkacakalr üniversitede ve seyirci onlarla coşacak.
kurban gecesinde çok iyi zaman geçireceğinize eminim bedbin ile..