Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban Cover Night @ Bronx - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurban Cover Night @ Bronx - Taksim - İstanbul
  • kacak • 11 Kasım 2006 00:00 • #623584
    www.myspace.com/kacakmusic adresinden Kacak sarkılarını dinleyebilirsiniz...Kurban gecesine çok özel şarkılar hazırladık...yıkılcak bronx..;)
  • psycodemon • 11 Kasım 2006 00:00 • #623585
    ooo iyi o zaman ya.. vokalleri bozuyodu yoksa süper çalıyolar ona lafım yok
  • kurban_korna • 12 Kasım 2006 00:00 • #623586
    www.myspace.com/bedbinn
  • kırık_bardak • 13 Kasım 2006 00:00 • #623587
    abi kimsenin zoruna gitmesin ama dem kadar kotü bir grup gormedim ya abi onları nasil seçtiler bu gece ye anlamadım
  • TheCriSiS • 14 Kasım 2006 00:00 • #623589
    dem grubunu festivalimizde izledik çok beğendik. performansları çok güzeldi.
  • REthink • 14 Kasım 2006 00:00 • #623590
    DeM 'i tartışmıycam kimseyle, sanırım karıştırdı arkadaş :)
  • pegasus_alp • 15 Kasım 2006 00:00 • #623591
    dem grubunu bende cok beğendim gercekten özelikle gitaristlerini gayet sağlam bence uşak.sanırım dem kırık bardağın yazdığı yoruma bozulmus biraz.arkadaslar bence bozulmaya gerek yok cünki beğenenleri nasıl takdir ediyosanız beğenmeyenlerede saygı duymalısınız.sonay benim eski grup arkadasım kötü bi niyetle söylememiştir bu söylediklerini.ama genede bozulmaya sinirlenmeye gerek yok eleştirilere acık olmak lazım.bence gayet hos bi grup dem.basarılar arkadaslar insallah istediğiniz yere gelirsiniz.gitaristlerini çok tuttum ben.aynı aksam sahne aldık demle izledim ve gayet eğlendim iyiydi yani.nese herkese bol sanslar millet:)
  • REthink • 15 Kasım 2006 00:00 • #623592
    dem grubunu çok iyi tanıyorum ve tanıdığım kadarı ile de kötü eleştiriye kızacak sinirlenecek bi grup değil, ama dediğim gibi eleştri ve yorum olursa, bir gruba kötü grup demek için neden veya neye dayanarak söylendiği büyük önem taşıyor, yoksa falan grup kötü derse biri kimsenin onu sallıyacağını düşünmüyorum.
  • pegasus_alp • 15 Kasım 2006 00:00 • #623593
    ya arkadasım büyütmeye gerek yok.burda kimsenin eksiklerini konusmuyoryz konussak deminde cok eksiği var bence.ama burda önemli olan bu müzik tarzını benimsemiş sevmiş ve bu yola bas koymus insanlar olarak hep birlikte bir bütün olarak sevdiğimiz müzik tarzını daha iyi bi konuma getirmek gerekir.simdi sonayın yasdıklarına kızmıssın sen ama sonay samsunda ve karadenizde harkesin cok sevdiği kişilk olarak müzisyenlik olarak takdir edilen bi kişi.yani sonayında müzik bilgisi yabana atılmamalı.ama dediğim gibi dem iyi ve hos bi grup bunlara kızmak yerine bu eleştrilerden ders almak gerekir.bence tekrar deme basarılar millet samsundan sevgilerle
  • kırık_bardak • 15 Kasım 2006 00:00 • #623594
    ya kardesler kusura bakmayın ben dem e bok atmak istemedim yanliş anlaşılmasin sadece beklediğim performansı vermediler ama alpinde dediği gibi gitarist mükemmel