-
Ben davula başlarken, afacan aşma durumlarındaydı. Benim gibi Alpay Abi' nin öğrencisidir ama bence onu geçmiş durumdadır. I will not be there bu arada:] Selamımı söylersiniz, tabi hatırlarsa:P
-
kanımca görevini iyi yapan bir müzisyen,popüler olması kötü demek değildir.her insanın anlatacağı bir hikayesi vardır ki tarzı dinlemediğiniz bir tarz bile olsa bence dinlemeye değer..
-
Gittim, gördüm, bir kez daha hayran kaldım..Teşekkürler Alen abi..
-
harikaydı ya... bence Türkiye'nin en iyisi Alen... cok iyiydi... ben davulu patlatmasını bekliyordum ama yapmadı olsun:).. baget vermesi iyi oldu sonunda:) kısacası mutluyum...
-
harikaydı ya... bence Türkiye'nin en iyisi alen... cok iyiydi... ben davulu patlatmasını bekliyordum ama yapmadı olsun:).. baget vermesi iyi oldu sonunda:) kısacası mutluyum...
9 Aralık 2006 Cumartesi | Yazan: poettt
gerçekten harikaydı baget vermesi de süper oldu bir tanesini de ben aldım =D
-
arkadaslar alen abimise laf atcagınısa oturun biraz calısında sizdee kendinizi ispatlayın bilgisayarn basından konusmak kolay bi atolyede siz yapın tabi sizi alen abimiz gibi layık gorebilirlerse atolyeye nese imkansızlıklar ustune konusmayalm konusmayında
-
ya bu arada gösteri baştan sona kadar kayda alındı sanırım onları izleyebilcekmiyiz? bekçi bir bilgilendirirse sevinirim
-
alen davulda cidden başarılı hem de çok bu etkinliği saglayanlara teşekkürler(gidip daha da yakından çalışını irdeleyerek inceledik)
-