Yani şurda bütün yorumları okudum.Koneride izledim merak etmeyin road rash grubunun tanıdığı falanda değilim. dıdısının dıdısı yani herkesi dinledim.Şimdi birisi gelmiş tonmaister e kızıyo sen kendinde ara diyosun sorunu. ses sistemindeki sorun müzisyende değil tonmaisterde aranır bunu bi öğrenelim önce. sonraaa hem yorumlara bakıyorum hem izlenimlerime göre 2. grup çıktı kusura bakmayın ama bi güzl elinize verdi(enstrumanları). ve hala laf atmaktan çekinmiyosun. yarası olan gocunur cart curt. ben bitane bile mesajda kötü niyet görmedim ama sen hala laf atıyosun. bak olay kapanmıştır diyolar başkası gelip tonmaistere kızıyo sen kendinde ara diyosun. bu basbayağı çekememezliktir. bana istediğin kadar laf at cevabın gecikmez çünkü iyi olanın haklı olanın arkasındayım. hadi selametle:D
Road Rash'ten burçin çok haklı... Bundan sonraki konserlerine kendi tonmaister'lerıyla gitmeliler... Ben o sahnede ruhsuz denilen gitaristin yardımcısıydım, onun cektiği sıkıntıları bir ben bilirim... Daha pedallarda Balans ayarının nasıl olacağını bilmeyen tonmaister sayesinde adam acı içinde kendisini duymadan öyle playback yapar gibi çaldı... İstediğiniz müzisyene sorun pedallardakı solo tonunun ses ayarı(ki buna mixerde balans ayarı denir) ritim tonundan oldukça baskındır... Gitarist arkadaslar bilirler, ki ben davulcuyum(bakın ben bile bliyorum)... Ama Mixerci AMCA'mız bunu bilmiyor...
Tonmaister'le ilgili olarak ikinci yakınmam da şudur... konser tam baslamak uzereyken(road rash) grup calmaya tam baslayacakken basscıdan işaret geldi ve sesinin olmadığını söyledi, Mixerci AMCA'mızın yanına gittiğimde aaa evet sesini açmayı unutmuşuz dedi... yazık eger orda tonmaısterlık yapılıosa ki ben inanmıyorum tüm estrumanların seslerının acık olup olmadıgını bılmesı gerekır...
bunlar Road Rash grubunun tonmaister'le arasındakı ses sorunlarıdır, başka insanlara atıf yapılmamştır...
Cok haklısın Burçin kardeşim bundan sonraki konserlerinize tonmaister'ımıza alıp hoplaya zıplaya içimiz rahat bır şekilde gideriz...
aradaaan Kaaaaaç hafta gecmis siz hala burdamısınz :D peki siz haklısınız ne diyiyim böyle gidersek benimki seninkinden daha büyük muhabbetine giricez basarılar road rash grubuna artık bi daha böyle dandik organizasyonlara cıkmazsınız Wacken a işallah ;)
Arkadaşlar gereksiz sohbetleri bırakalım Bronx'un tonemaster'i gayet iyidir. O gün kü terslikler tamamen organizasyon tarafından oldu Malt konseride olduğu için yetişmesi gerekti bu kadar uzatmayın bence bitmeli bu konuşma burada.