Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain Anısına Grunge Gecesi @ Garage Bar - Kızılay - Ankara

• red angel • 1 Nisan 2007 00:00 • #627953
    bayram değil seyran değil hayırdır arkadaşlar? artık insanlar bu adamı neresinden sömüreceğini şaşırdı...
  • medusa06 • 1 Nisan 2007 00:00 • #627954
    ne sömürmesi yahuu.anma gecesi bu.yapılmasada niye yapılmıyor die söylenen olurr :)
  • jansettt • 1 Nisan 2007 00:00 • #627955
    ya evet harbi ya :S grunge ruhunu yaşatmak sömürmekse, nirvana cover.ı yapan adamlar da mı kurt cobain'i sömürüyor yani? saçmalık...
  • jansettt • 1 Nisan 2007 00:00 • #627956
    ayrıca bayram değil evet, kurt cobain'in 13. ölüm yıldönümü, sadece anısını yaşatmak istedik, sevmeyen gelmesin kardeşim ama saçma sapan yorumlar da yapmasın !!!
  • red angel • 1 Nisan 2007 00:00 • #627957
    sevmeyen zaten gelmez, ama ben bu adamdan başka ölüm yıldönümü, doğum yıldönümü, evlilik yıldönümü, anne memesinden kesilme yıldönümü, konuşma yıldönümü, yürüme yıldönümü, şarkı yazma yıldönümü, sarhoş olma yıldönümü, çişe gitme yıldönümü vs. vs. vs. anılan insan bilmiyorum. bundan büyük sanatçı yok mu ortalıkta? sorun bende mi yoksa bu adamı gereğinden fazla büyütenlerde mi anlayamadım...
  • jansettt • 1 Nisan 2007 00:00 • #627958
    seviyoruz ki anıyoruz abi demek ki bizim gözümüzde o kadar büyük!! ayrıca söylediklerin arasından sadece ölüm yıldönümü ve belki doğum yıldönümünde anılıyordur, ki bu anma geceleri de uzun süredir yapılmadı ankarada, en azından benim bildiğim kadarıyla... ve ayrıca milyonlar milyarlar dönen bir gece değil ki sömürüyor olalım ya?! günlüklerini piyasaya sürene söyle sömürdüğünü, ama bu geceden kimsenin bir kazancı yok ki abi :S basit bir anma gecesi işte, herkes gönüllü hareket ediyor.. kaldı ki birsürü ölüm yıldönümünde anılan sanatçı biliyorum, onun dediği gibi, "it is better to burn out than fade away.../sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir..." madem yanıp kül oldu, sönüp gitmesine de izin vermemek için elimizden geleni yapıyoruz!
  • preLude3 • 2 Nisan 2007 00:00 • #627959
    kurt cobain'i anma gecesini ölüm yildönümünde diilde kurban bayramindami yapicaklardi
  • mustrkmen • 2 Nisan 2007 00:00 • #627960
    Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi Kantini

bi de kantin...red angel' a katılmak durumundayım
  • seden88 • 2 Nisan 2007 00:00 • #627961
    güzel olcaktır mutlaka gelmeyi isterdim ama biraz sap kaldım burda:D arkadaş bulursam gelcem söz :D
  • ibanetze • 2 Nisan 2007 00:00 • #627962
    Nirvana dünyanın en iyi üç grubundan biridir (Pearl Jam ve Alice In Chains'le paylaşır bu sıfatı...)

Ankara'da olsam gelirdim ama...