Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain Anısına Grunge Gecesi @ Garage Bar - Kızılay - Ankara

• No Excuses • 2 Nisan 2007 00:00 • #627963
    Arkadaşlar yorumlarınızı okudum da, ne gerek var bu diyaloglara... İsteyen istediği gibi anma günü düzenlesin, seven gelsin sevmeyen gelmesin!...Bu olayı sadece bugün arzu edip yapmak istemişler her hafta her ay olan birşey haline getirilse sizinle sömürüldüğüne dair hemfikirim...Ya da aynı grublar kalkıpta diğer grublara da el atıp bu olayı maddiyata dönüştürüyorsa o zaman çıkar amaçlı olduğu konusunda sizlere katılırım.Gönül verdiklerine inanıyorum ben ve başarılar diliyorum arkadaşlara...Dostluk,sevgi ve hoşgörü dileğiyle...
  • ScHiZo_1896 • 2 Nisan 2007 00:00 • #627964
    adamın ölüm yıldönümünde sevenlerine özel bir gece hazırlanmış işte, ne kadar gereksiz yorumlar yapıyosunuz ya ne kadar gereksiz organizma doldu bu site yazık size.
  • şermutah • 2 Nisan 2007 00:00 • #627965
    ibanetze demiş ki "Nirvana dünyanın en iyi üç grubundan biridir (Pearl Jam ve Alice In Chains'le paylaşır bu sıfatı...)"

herkesin müzik zevki kendine tabii
  • dilay • 2 Nisan 2007 00:00 • #627966
    Ayrıca Layne Staley'nin de ölüm yıldönümü ama nedense grunge grubuyuz diyenler bununla hiç ama hiç ilgilenmiyor!!

Popüler kültüre lanet okuyorum!!!!!
  • nirvana_4ewa • 2 Nisan 2007 00:00 • #627968
    ahh ahh nirvana!ankarada olmak vardı...
  • doll steak • 2 Nisan 2007 00:00 • #627969
    bencede sömürme denmez ona bea.. anma gecesi işte, üstüne çok düşüldüğü, sırtının neresinden para kazansak denildiği doğru ama bu başka bişe bence.. gelirim bende heralde..
  • Nomad_Spirit • 3 Nisan 2007 00:00 • #627970
    eğer bir kişi öldükten 13 yıl sonra bile anılıyorsa işte o zaman birşeye değerdir yaşam. ama öldükten sonra mezarının başında sadece bir kere anılıyorsan işte o zaman keşke hiç yaşamasaydın demeli insan..
  • HereticSlave • 3 Nisan 2007 00:00 • #627971
    Ayrıca Layne Staley'nin de ölüm yıldönümü ama nedense grunge grubuyuz diyenler bununla hiç ama hiç ilgilenmiyor!!

Popüler kültüre lanet okuyorum!!!!!
    2 Nisan 2007 Pazartesi | Yazan: dilay

+1 !!!
  • Layne Cobain • 3 Nisan 2007 00:00 • #627972
    Başlıkta "Kurt Cobain anısına "Grunge" gecesi yazıyor" yani buna Alice in Chains, Pearl Jam, STP, Mother Love Bone, Soundgarden,Hater, Mad Season vs. dahildir
    Yani bir taşla 5-6 kuş vurulacak bir gece, savunulacak bir şey yok zaten grunge yapmak için ayda yılda bir bahane bulmuş evlatlar bırakın yapsınlar bu da olmasa şekidap şekerim gibi dandik şarkılarla sömürüleceksiniz haberiniz yok! :)
  • dilay • 3 Nisan 2007 00:00 • #627973
    Başlıkta "Kurt Cobain anısına "Grunge" gecesi yazıyor" yani buna Alice in Chains, Pearl Jam, STP, Mother Love Bone, Soundgarden,Hater, Mad Season vs.dahildir

Bu bir gerekçe olamaz Layne'in adının geçmemesi için..Asıl bir grunge gecesi düzenleniyorsa ve ölüm yıldönümü olduğu halde Layne anılmıyorsa bence o kişiler ayda yılda bir para kazanmanın derdine düşmüşler,grunge yapmanın değil.

Tahmin edebiliyorum,sahnede elemanın biri Layne'in de ölümünü hatırlatıcak millete ve ardından belki bir Aic şarkısı...