Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain Anısına Grunge Gecesi @ Garage Bar - Kızılay - Ankara

• mayfly • 4 Nisan 2007 00:00 • #627984
    ruhunu yaşatmak tek gecede adına birşeyler düzenlemek değil sürekli olarak programda çalmaktır bence.. ki grunge grubu olmamamıza rağmen (yani tepkilere rağmen) ısrarla alice in chains, nirvana, vs. çalarız.. kimi sert çalın der kimi bu ne der.. ama burada asıl amaç müzisyenlere duyduğumuz özlem ve saygı.. derdimizi anlatamasak bile mutluyuz.. ama işte tek güne böyle bir organizasyon yaparsanız tabii ki ticari kaygılar olduğu şüphesine düşmek normal.. zaten çoğu program malesef birşey gecesi diyerek gecede 3-5 şarkı çalınması ile gerçekleşiyor.. gruplar da ne yapacağını hangi yöne eğileceğini şaşırdığından ortalama playlistleri bulunuyor (yoksa çalacak yer bulamıyorlar) böyle özel günlerde de donup kalma riskleri malesef çok artmaya başladı.. o yüzden birkaç grup dışında diğerleri fotokopi gibi geliyor.. dinlemeye malesef gidemiyoruz..(çünkü eğlenemiyoruz)
  • jansettt • 4 Nisan 2007 00:00 • #627985
    valla bilmiyorum bana gelen playlistler gayet güzel görünüyor, alice in chains, nirvana, pearl jam, soundgarden... artı ekranlarda nirvana klipleri dönecek, etrafta posterler, mumlar... hoş bi atmosfer..
  • jansettt • 4 Nisan 2007 00:00 • #627986
    Bu olayı sadece bugün arzu edip yapmak istemişler her hafta her ay olan birşey haline getirilse sizinle sömürüldüğüne dair hemfikirim...
    demiş No Excuses

işte tek güne böyle bir organizasyon yaparsanız tabii ki ticari kaygılar olduğu şüphesine düşmek normal..
    demiş mayfly...

yani herkesin ticari kaygı anlayışının farklı olduğunu görüyoruz bu iki yorumu karşılaştırınca... ama amaç burada anmak, güzel bir gece geçirmek.. zaten nasıl bir ruhu yaşamak amacıyla düzenlendiğini anlayan anlamıştır sanırım... o yüzden ben daha fazla konuşmuyorum, yarınki geceye gelecek arkadaşlara güzel vakit geçirmelerini diliyorum. herhangi bir problem yaşayan olursa ortalıkta dolanan kırmızı kafalı kıza "Marlaa" diye seslenirseniz problemi çözmeye çalışacaktır.. Sevgiler...
  • reflargon • 4 Nisan 2007 00:00 • #627987
    niye burda yapmiyolar ki ankarada olmak gerekrdi aslinda :(
    olsun ben o gun sadece cobain dinlicem bi çeşit anma gunum olcak ..
  • mayfly • 5 Nisan 2007 00:00 • #627988
    işte tek güne böyle bir organizasyon yaparsanız tabii ki ticari kaygılar olduğu şüphesine düşmek normal..
    demiş mayfly...

ve aslında derken bir bildiği de varmış ama reklama girmesini istememiş ;)

başarılar..
  • Psycho Drummer • 5 Nisan 2007 00:00 • #627989
    marbling nickli çocuk yanlış yazmış.geçen çıkan 1 grup yine çıkacak oraya.marbling i o seyircilerin içinde görmek istemiyoruz biz grup olarak.çünkü takip etmediği halde yalan yanlış bilgiler veriyo burda..marbling:you are dismissed:))