Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic
  • karayansima • 27 Haziran 2008 00:00 • #634414
    o albümün değeri bilinmesede bana görede eşi benzeri olmayan, sadece metallica standartlarında grupların yapabileceği, dinledikçe anlaşılan, thrash metal beklentisi ile dinlenirse sınıfta kalacak bir albümdür.
    bende en iyi metallica albümü demesemde çok severim o albümü.
    deneysel bir albüm.
    günümüz yeni akım metel gruplarının yapmaya uğrastıgı akımı adamların yıllar öncesi icra etmeleri ne kadar öncü ve ileri görüşlü bir grup olduklarının kanıtı.
    okuduğum kadarıyla master of puppets dönemlerine dönüş olacakmış. zaten testament - the formation of damnation albümünü dinledikten sonra anladım ki gerçek thrash metal ölmedi. old scholl thrash tarzına dönüş yapan bir kesim genç kuşak grupları ateşleyecektir, eğer metallica gerçekten beklenetileri karşılayan bir thrash metal albümü yaparsa.
  • METALLICA__ • 28 Haziran 2008 00:00 • #634415
    Metallica'mız Heavy Metal dalın ödül almış bir Heavy Metal grubudur.

Hala Trash Metal deniyor yazık yazık.
  • gaia__ns • 28 Haziran 2008 00:00 • #634416
    bence load,reload,st. anger gibi albümler metallica'nın yüzkarası albümleridir.umarım özüne dönerler.bizim lise dönemlerimizin en sıkı grubuyken bu kadar kan kaybetmesi beni üzüyor.
  • senatarium • 29 Haziran 2008 00:00 • #634417
    Albümlerin demo kayıtlarını youtube de bulabilirsiniz metallica new album diye aratın 3-4 tanesi benim hoşuma gitti ama ses o kadar iyi değil jamesin vokalde kötü zaten bunlar demo şimdi james bitmiş bu ne ses ölmüş diyede bok atmayın adamlara
  • kyakuz • 30 Haziran 2008 00:00 • #634418
    onca yılın övgüsü bir albümde yok olabilir sanki bana göre.
    yani bu kadar iyi iş çıkarmış övgü ilgi toplamışken bu albüm sayesinde "peh batırmışlar" denmesi durumu olursa durum metallica için çok çok üzücü ve kötü olur. iyi albüm olması umudu ile beklemek gerek.
  • Tebitbreath • 1 Temmuz 2008 00:00 • #634419
    metallica yapar biz dinleriz. bittii..
  • fee_ • 1 Temmuz 2008 00:00 • #634420
    gelsin albüm, hadi bakalım...
  • SlipknotSlave • 1 Temmuz 2008 00:00 • #634421
    st.anger2 geliyor gümbür gümbür bastır metalikam
  • ReigN13 • 2 Temmuz 2008 00:00 • #634422
    kötü bir albüm olmayacağına emin olabilirsiniz:)
  • metallicacı • 3 Temmuz 2008 00:00 • #634423
    bence albüm isminden belli olduğu gibi kötü olaca metalikanın sitesindenn vidyoyu da izledim şarkılar öyleyse irenç olur o albüm battı grup