Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic
  • 2rule theGREAT • 3 Temmuz 2008 00:00 • #634424
    her ne kadar "master"a dönüş yapılıcağı söylense de st. anger'a benziyceği kesin. umarım gitar soloları bol bi albüm olur da tadından yenmez.
  • umut_ozgur • 4 Temmuz 2008 00:00 • #634425
    kalkın bi grup kurun kurdugunuz o gruba 20 sene boyunca emek verin bukadar album yapın onlar bırakın yuz milyonu 100.000 satsınn sonra o surekli elestirdiginiz st. anger albumunun yarısı kadar bi album yapın yuzbinlere konser verin içinde pentagram ve hayko gibi ulkede artık durusunu belirlemis bi noktaya gelmis insanlarla aynı sahneyi paylasıp orda ana grup olsun bu kurdugunuz grup sora gelin bu adamlar daha dunku cocukmus gibi yaptıkları işleri kotuleyin ve elestirin olurmu herkese saygılar
  • metallicacı • 4 Temmuz 2008 00:00 • #634426
    geçmişe sahip bir grup diye tüm herşeyini sevmemiz gerekmiyo
  • DisastrousDrum • 4 Temmuz 2008 00:00 • #634427
    Eğer sevmiyosan saygın olsun bilader tartışmak için yer arıyosunuz ya...
  • OrKfbboks • 5 Temmuz 2008 00:00 • #634428
    sizler her birinize tek tek üzülüyorum metallica nın başlattığı akım sizin gibi sözüm meclisden dışarı alınanlar kendilerini bilirler nankörler tarafından eziliyor yok izlemişler de beğenmemişler youtube da demo iyi değilimiş arkadaşım o metallica değilki eternal decison gibi bir grbun metallicanın adını tarzını kullanarak populerleşme amaçlı yapmış oldu albumdemosu missionmetallica ya girin dinleyin jamesin sesinin mi ye yani black albume kadar olan akora geri döndünü sesini eski hale getridiğini krikün iyi bir gitarist olmasada aynı hızla dunyanın en duyglu şarkıya uygun solo atan bir adam olduğunu robertın ne kadar iyi bir bass soundunun olduğunu bir o kadarda kötü back vokalinin olduğunu görün larsında davullarının tonları justice dönemi gibiyse siz ktü şeyler beklemeyin saygı duyun çünkü ben sizin sevmemenize saygı duyuyorum ama benim herşeyim kadar sevdiğiim örnek aldığım gruba böyle ağır hakeretler yağdıramassınız:)bunu bilin

Saygılar...
  • basscigitarst • 5 Temmuz 2008 00:00 • #634429
    trash metal grubu diyo yhaa puhahahaha
  • gergedan • 5 Temmuz 2008 00:00 • #634430
    ya yeter kendini metallicanın avukatı zanneden beğenn ya da beğenmeyen şapşallar , siz konuşsanızda bu albüm çıkıyor konuşmasanızda , beğenseniz de beğenmeseniz de , beğenip veya beğenmeyip karşısındakini küçük görüp onu bunu ezmeye çalışanlar , bırakın artık şu yorum kısmının yakasını kendinize gelin yeter be
  • SlipknotSlave • 6 Temmuz 2008 00:00 • #634431
    geçmişe sahip bir grup diye tüm herşeyini sevmemiz gerekmiyo
    4 Temmuz 2008 Cuma | Yazan: metallicacı
    ayıp yaa ne biçim metallicacısın sen!?!?! tanımasam kolpa diycem
  • globalkamyoncu • 6 Temmuz 2008 00:00 • #634432
    metalika HARDCORE yapsın dinlerim
  • maviadam1985 • 6 Temmuz 2008 00:00 • #634433
    katlıyorum sevmeyen çektirsin gitsin saten sevmesinler daha iyi... biz biliyoruz o adamlar nerde neler yapabileceklerini...milleti germeye gerek yok...