Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Metallica - Death Magnetic
  • DisastrousDrum • 23 Ağustos 2008 00:00 • #634444
    Hala bıkmadınız şu adamlara b.k atmaktan ..
  • frantic_jj • 30 Ağustos 2008 00:00 • #634446
    album çıktı...ve bir an çok ciddiyim şarkının metallica olduğundan şüphelendim...james'in sesini hiç mi hiç tanıyamadım...tarzları iyice değişmiş...ama herkesin dediği gibi metallica her zaman baş tacımızdır ve öyle kalacak
  • frantic_jj • 30 Ağustos 2008 00:00 • #634447
    unforgiven III var unforgivenla ne alaka hiç anlayamadım
  • frantic_jj • 30 Ağustos 2008 00:00 • #634448
    zuzuhzhahahaha....çıkan demoymuş...ama olsun...yine de hiç beğenmedim...sesi benzemiyor bir kere james'e...tarzlar falan değişmiş...umarım albümleri böyle olmaz...
  • 18temmuz • 31 Ağustos 2008 00:00 • #634450
    koçum metallica dinlemekle bıkılmaz. metallica sadece unforgiven ve nothing else matters dinlemek değildir. metaliica dinliyeceksen tam dinliyeceksin. 2- 3 şarkı dinleyipte yorum yapanlar gitsin emre aydın dinlesin:))))))))
  • Chloralhydrat • 4 Eylül 2008 00:00 • #634451
    bekledik dinledik albüm kötü hayırlı olsun. yargısız infaz
  • metalupurass • 4 Eylül 2008 00:00 • #634452
    stronger 2000li yılların metalicasının en iyi albümüdür.hadda genel olarak da en iyi metalica albümüdür bence.çünkü relodad right the lightning o zamana göre iyi albümlerdi.eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.nolucak yani daha ağır abi takılalım die gidip blues mu dinleyelim eski efsanevi gruplardan beatles elvis falan mı dinleyelim.boşverin onları günümüzün efsanesi stronger 2 geliyor işte.çok da süper olacağını düşünüyorum.
    30 Ağustos 2008 Cumartesi | Yazan: systematic_

stronger? right the lightning? relodad? ne bunlar ya :S
  • maxcross • 4 Eylül 2008 00:00 • #634453
    stronger 2000li yılların metalicasının en iyi albümüdür.hadda genel olarak da en iyi metalica albümüdür bence.çünkü relodad right the lightning o zamana göre iyi albümlerdi.eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.nolucak yani daha ağır abi takılalım die gidip blues mu dinleyelim eski efsanevi gruplardan beatles elvis falan mı dinleyelim.boşverin onları günümüzün efsanesi stronger 2 geliyor işte.çok da süper olacağını düşünüyorum.
    30 Ağustos 2008 Cumartesi | Yazan: systematic_

birader öncelikle;
    reloaded , winds of plague'e ait
    stronger , kanye west'e ait
    dünya üzerinde right the lightning die bi şarkı veya albüm de yok.
    ha ama sen metallica'dan bahsediosan onlar Reload , St.Anger , Ride The Lightning olacak.

şimdi death magnetic'e gelelim.albümü dinledim, şarkılar güzel, st.anger kadar hayal kırıklığına uğratmıyo insanı ama bi master of puppets veya black album kadarda iz bırakıcı değil. 30. yılına yaklaşan bir grup için bu kadarcık körelme normal bence. ne de olsa onlar bu dünyaya 100 yıl daha yetecek efsane şarkılar armağan ettiler dimi?
  • basçı_fare • 5 Eylül 2008 00:00 • #634454
    Master of Puppets ve Ride the Lightining albümlerini anımsatan bir albüm olmuş ben şahsen beğendiğimi söyleyebilirm. Yanlızca Unforgiven III olayına takıldım diğer iki unforgiven'ın konseptinin dışında başka bir şarkıymış gibi düşünürsek fena sayılmaz ama biraz sorunlu gibi geldi bana... Yinede Metallica efsanesini sürdürüyor diyebilirim
  • pinus_antares • 8 Eylül 2008 00:00 • #634457
    Ağır olucaz diye blues mu dinlicez ya da buna benzer bir cümle mi görüyorum, ben mi kör oldum (gerçi kör olsam yanlış da göremem hadi neyse). Tanrım sen kedileri koru!