-
maxcrossa güzel yorumu için teşekkür ederiz
çok aydınlatıcı bir bilgi vermiş
bilmeyen arkadaşlar öğrenip gelirlerse
maxcrosslara ihtiyaç kalmayacak
hödö hödö
-
adamlar çalıyo abi
ses eskisi gibi değil ama
ellerine kollarına sağlık
onlardan master of puppets ya da ride the lightning beklemiyorum
bu yaştan sonra
çalsınlar yeter
-
terminator 3'ün solosu nedir öyle ya, pıtırcık.
-
şimdi gerçek albümü dinledim...load'dan dan bile daha çok sevdim...ama denildiği gibi bi master of puppets veya ride the lightning gibi değil...ama olsun st.anger ve reload'dan ıyı olduğu kesin
-
her şarkıyı en az on kez dinleyerek yazıyorum ki evet işte bu beyler işte bu.bu sefer oldu
-
çook geçerli olmuş. işte bu grubu bunun için seviyorum
-
bence bi st anger la bi kill em all u karşıaştırın ve metalikanın ne adar değiştiğini görün
15 Temmuz 2008 Salı | Yazan: metallicacı
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bi çocukluk resmine bak bi aynaya.. değişmeyen ölür..ya da ölüler değişemez..
-
48 Yaşındaki Bi İnsanın Sesinin Hala Bu Kadar Güçlü Olması ve İstediği Tempoyla Söylemesi Şaşırtıcı. Tek Geçtiğim Bi Grup..
Harika Bir Albüm...
Sözlerine Seslerine Sağlık..
-
selam arkadaslar öncelıkle sunu soyleyeyım basta metallica olmak uzere bırcok grubun albumlerını,sarkılarını-bırcok konser videosunu defalarca izledim bugune kadar-o yuzden 'abartıyosun' demeyin,bana göre death magnetic bugune kadar cıkmıs en iyi metal albumudur,sımdı bana kufur edenler olabılır,diger albumlerın yeri tabıkı farklı ama muzıkal anlamda death magneticten daha iyi bir album gormedim,eger death magneticten daga saglam bir 'metal albumu' varsa soyleyın...tartısalım
-
hayır death sana katılıyorum