Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica - Death Magnetic'in Parça Listesi ve Kapak Tasarımı

• pentagram_x • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634933
    umuyorum ki eski metallica tadını tekrar yakalarız bu albümle
  • then thou • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634934
    lars st.anger daki davulu kullanmaz umarım.teneke gibi =)unforgiven III ü merak ettim ama.
  • NeGüZeL_İsTnbL • 31 Temmuz 2008 00:00 • #634935
    The Unforgiven III :| testere filmiyle seri de yarışır bu şarkı :) seviyorum ikisine de üçüncüsünün introsunu dinledim. giriş aynı zaten fakat dinlediğim 5-10 sn.lik bölüm de de fena değil gibi geliyor.
  • APignorance • 31 Temmuz 2008 00:00 • #634936
    Beton'un özel haberi:
    Purple Concerts'in 2009 yılında düzenleyeceği 2 günlük festivalin 1 ci headliner 'ı yeni albümüyle Metallica grubu.Katılımın 80-90.000 olarak beklendiği festivalin biletleri Aralık ayında satışa çıkacak.
  • jubei • 31 Temmuz 2008 00:00 • #634937
    eski logoyu, orijinal olanı kullanmışlar kapakta o dikkatimi çekti..hmm..
  • heretixlave • 31 Temmuz 2008 00:00 • #634938
    kill'em all'un çok baba bir kapak tasarımı varmış bunu da öğrenmiş olduk..
  • jonathan544200 • 1 Ağustos 2008 00:00 • #634939
    yok ya olmuyo işte kasmasınlar artık , adlarına güvenerek albüm yapmasınlar.Yani şu açıdan ele alırsak Metallica yeni yetme bi grup olsa ve piyasaya St.Anger gibi bir albümle dalsaydı tutunamazdı bu konuda herkes hemfikir olmalı.Geçmişten bugüne çizgisinde kalan -ki ayrılıklara ve birleşmelere rağmen- tek grup Red Hot Chili Peppers'tir son albümlerinde de ıspatladılar ne olduklarını ve müziğin ne olduğunu adlarına güvenerek dandik dandik albümler yapmadılar neyse uzayacak konu kestim
  • ecstacyofgold • 1 Ağustos 2008 00:00 • #634940
    istanbul konserine gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim bu albüm metallicaya laf atanlara tam bi kapak niteliği taşıyacak.
  • Ktulu • 1 Ağustos 2008 00:00 • #634941
    "The End of the Line" adlı parçaysa, Travelling Wilburys'in parçasıyla aynı ada sahip (parçanın cover olup olmadığı henüz bilinmiyor).

Arch Enemy - End Of The Line gelmişti benim de aklıma ilk olarak. Ama cover olduğunu sanmıyorum. Olsa da resmi listede koymazlar zannımca.

Daha önce bildirilenin tersine, albümde "Death Magnetic" adında bir parça bulunmuyor.

Kirk'ün dediğine göre james bir parçada "Death Magnetic" diye bağırıyormuş, kendi aralarında karizmatik bulmuşlar bunu ve albüm adı yapmaya karar vermişler :P Ben onun yalancısıyım.

jubei demiş ki:
    eski logoyu, orijinal olanı kullanmışlar kapakta o dikkatimi çekti..hmm..

jubeicim Dream TV'deki röportajda Some Kind of Monster'daki gibi bunalımlı bir dönemi artık atlattıkların, artık "adam" olduklarını söyledi Kirk. St.Anger gibi sevenlerimizi o kadar üzmeyeceğiz ama tabii ki bu yaptığımız müziği dördümüz için yapıyoruz dedi. Dinlemek istemeyenlerin kulağını kapatmak gibi bir şansı da var dedi.. Yani bu logodan çok şey de çıkarmamak lazım.. Youtube'da parçalardan kısa kısa bölümleri olan birşey var ama ne kadar güvenilir bilmem. Benim beklediğim gibi değildi açıkçası. Gerçi ne beklediğimi sorarsanız pek de bilmiyorum aslında :P

jonathan544200 demiş ki:
    Geçmişten bugüne çizgisinde kalan -ki ayrılıklara ve birleşmelere rağmen- tek grup Red Hot Chili Peppers'tir son albümlerinde de ıspatladılar ne olduklarını ve müziğin ne olduğunu

Sevgili CANITIN;

Metallica nire RHCP nire... Sapıtmayalım.

sema_trnty demiş ki:
    Albümün kapak tasarımı ise Kill 'Em All veya Master of Puppets kadar baba olmasa da Load ve Reload'tan daha iyi olduğunu söylemeye bile gerek yok.

Kill'em All nire Load-Reload nire diyorum kapak tasarımı açısından.. Ben pek beğendiğimi söylemem bu albümün kapağını eğer bu olacaksa tabii..
  • linde_ • 1 Ağustos 2008 00:00 • #634942
    Sema bana 20 haber sat sana 20 pound vereyim. Ne dersin ?

Not: İngiltere'de konser var ya ondan lira bazında vermeyeceğim (:

Albüm internete düşmüş ancak dinleme lüksüne erişemedim daha dinleyenler güzel güzel diyor ama. Bakalım nasıl bir albüm kapakta çok karizmatik yahu..