Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica - Death Magnetic'in Parça Listesi ve Kapak Tasarımı

• Ktulu • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634953
    Metallica kaka, RHCP cici. Oldu mu canım bitanem.. Mutlu musun şimdi?
  • Ktulu • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634954
    Nelerle uğraşıyoruz yahu..
  • girayacar • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634955
    ya canıtın kardesimmm..kimle kimi karsılastıryosun yaa...bi de soyle dusunn..su an dunyanın en iyi en saglam grupları albumlerinde ya da konserlerinde birer ikişer metallica cover ları calıyolarrr...ben hic bi grubun red hot cover i yaptıgını duymadımm...dream theater californication calsın o zaman konserlerde...demekki eskimemis hala sarkılar...hala tutuluyo...haklısınn tabii metallica nereye yakalıyo red hot'ı :9 ) :p ...
  • kgk • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634956
    Madem ki ikna olman için çaldıkları şeyler "birşeye benzeyen" müzisyenleri kaale alacaksın, bu ölçütüne göre otorite kabul edeceğin bir gruptan, dream theater'dan örnek vereyim. Grubun lideri diyebileceğimiz perküsyonisti Mike Portnoy'la yakın bir zamanda Death Magnetic'in nasıl bir albüm olacağına dair yorumunun sorulduğu bir röportaj yapıldı. Portnoy da, albümün hangi yöne doğru olacağını kestiremediğini, ancak St. Anger'ın sertleşme, parçaların uzunlaşması ve yeni şeyler arama bakımından Load ve Reload'dan sonra (bunların kendisine göre olmadığını ve fazla bluesy olduğunu söylüyordu) iyiye doğru bir gelişme-hareketlenme olduğunu söyledi. Death Magnetic'i de bu yönde görüyor Metallica'nın hayranı olan bu şahsiyet.

Yani en başta değişiklik yapmıyorlar diye burun kıvırıyordun, şimdi de yaptıkları değişikliği beğenmiyorsun. Eğer Red Hot ile Metallica arasında senin için olan fark, müzik zevkinden ibaretse, bu tip konuları tartışmana gerek bile yok.
  • pesimist • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634957
    jonathan544200
    nuri senmisin?
    ya da sandiago ramon ?
  • linde_ • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634958
    4 Ağustos 2008 Pazartesi | Yazan: pesimist

Yok birader sandiago garajı bıraktı. Şimdi adamın sözcüsü müsün diyeceksin. Bende adamla baya bir muhabbetim diyeceğim.
  • __MetaL4ever__ • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634959
    St. Anger yüzünden metallica b.k atanları susturucağına benziyor bu albüm öreneğin Megadeth gibi grupları
  • ExoduseM • 4 Ağustos 2008 00:00 • #634961
    o degilde ben suna takıldım...

grup kurmaları ve bi 30 yıl müzik ortamnında bulunmaları gerekir

cooook enterasan cok..sanki bu adamlar dünkü cocuklar bu alemde. Belki de bilmezsin tabi bazı seylerin öncüleri olduklarını..

nasıl bulunmuyor death magnetic diye parçaları var hatta istanbul konseri sonrası ntv muhabiri ile yapılan röportajda james'ten parçayı mırıldanmasını istedi ve oda söyledi
    2 Ağustos 2008 Cumartesi | Yazan: ugursuz

hayır arkadasım James Hetfield daha cok kafa bulmak ve Banu Güven'in sıkıstırması üzerine sadece Death Magnetic deyip arkasından "that's funny" seklinde cümle getirdi..Bi nevi albümü tanıtım diyelim biz buna sarkı deqil yani..=)
  • dinoege • 5 Ağustos 2008 00:00 • #634962
    Albüm tarihi 12 Eylül 2008 olarak açıklandı ve ayrıca Ağustos ayı içerisinde "The Day That Never Comes" şarkısı single olarak çıkacakmış. http://tinyurl.com/65qc9w
  • dinoege • 5 Ağustos 2008 00:00 • #634963
    linki düzeltiyorum; http://tinyurl.com/65qc9w