Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman'dan 2 Albüm birden

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman'dan 2 Albüm birden
  • ExoduseM • 23 Mart 2009 00:00 • #637301
    arkadas ne cok duman dinleyip sevmeyen varmıs.. begenmiyosan eger, zulum gibiyse albümü dinleme arkadasım, önünden bile gecme .. yok yurtdısında cıkarsınmısta, dinledikce sinirlenirmiste.. atla deve degil yani dinleme olur biter. bu yani, bu kadar..
  • ılgın23 • 23 Mart 2009 00:00 • #637302
    bizim yayın organlarımız, ve aptal müzik dinleyecimiz, hergün böyle şeyler pompalarsa 814.578 km2 lik bir odada hergün bu tip bir işkenceye maruz kaldığın hissine kapılabilirsin tabii biraz zevk ve kafa sahibiysen... Hayırsever bir arkadaş, site, forum morum birşey açsında bizde böyle verip veriştirsek, sonra araya böyle tipler atlasa, belki 3-5 tanesi arada birşeyler öğreniverir şanslılarsa tabii..
  • cthulhu • 23 Mart 2009 00:00 • #637303
    Açsakta silerler zaten bir amacı kalmaz bu dediğine katılmamak elde değil arkadaşım radyo programlarında , arkadaş ortamında ya da sokakta vs gezerken sevmediğin şarkıları ya da grupları duyma olasılığın çok yüksek bu da dayatmayla bana göre eşdeğer.Sevmediğin bir şarkı ,\ şarkıcı ya da gruba dair düşüncelerin daha da olumsuzlaşıyor bildiğin bütün argo kelimeleri sayıp sayıştırıyorsun.Bence duman da bunlardan biri yeni ergen gençlerin severek dinlediği ve iletilerine mutlaka haberin yok ölüyorum diye yazdırttığı kolpa bir grup yeni albümü de pek bi gereksiz umarım bunları yazdım diye eleştirilmem saygı göstermek zorundasınız sonuçta sevmeme lüksüne sahibim ..
  • beyaz gece • 23 Mart 2009 00:00 • #637304
    iyi iyi
  • burgu • 23 Mart 2009 00:00 • #637305
    Duman gelmş geçmiş en iyi türk rock guruplarından benim için. Şu an dinlemekteyim şarkıları. 5-6 tane dinledim. Keyifli çok keyifli. Dumanın yakaladığı sinerji çok profesyönel. İyi adamlar, seviyorum.
    Ama yaptıkları müziği biraz zenginleştirmeleri gerek artık. Bunun içinde başka enstrumanlara ihtiyaç var. Atıyorum bir saksafoncu v.s..
    3 kişi, içinde bulundukları soundu kırmalarına yetmiyor.
  • DUMANKOLIK1111 • 23 Mart 2009 00:00 • #637306
    sesler net, kayitlar kaliteli.
    sarkilar ise olmus, çok güzel olmus.
    döndür döndür dinle : )
  • tearful days • 23 Mart 2009 00:00 • #637307
    let the comments shine..! kıvama geliyor ortam, takipçisiyim..:))
  • sektorunkalbi • 23 Mart 2009 00:00 • #637308
    albüm için verilen emek kullanılan altyapı herşey en iyisini ortaya çıkarmak için ayarlandı. çok sesli zaman zaman kendine özgü içinde klasik duman albümlerinden farklı sololar ve birbirinden güzel 20 şarkı barındıran bir duman albümü alın dinleyin derim. gerçekten çok önemli bir emeğin ürünü. müzisyenlerin kalitesini tartışmak gereksiz eleştiriler yapmak çok saçma ve komik
    "cthulhu" denilen arkadaş ergen kişilerin dinlediği grup olduğundan bahsetmiş bu tamamen bir yanılgıdır arkadaşlar. duman grubunun belli yaşlarda grubun amacını kavramış sağlam bir kitlesi vardır bunların arasında ergenlik yaşında olan kişiler olabilir bu bir suç değildir. duman grubunu bu kadar eleştiri almasının sebebi ise ergenlikten yeni kurtulmuş ya da hala ergenliğin izlerini taşıyan 20-21 yaşlardaki "cthulhu" gibi arkadaşların ileri geri konuşmasıdır. bunlara kulak asmadan her zaman daha iyisini yapmak için uğraş veren bu tür türk gruplarına destek vermeniz gerekmektedir.
  • cthulhu • 23 Mart 2009 00:00 • #637309
    elestırılmem umarım dedım ama mutlaka bırı cıkacak tabı bana laf sokmazssa olurmu hıc bana goresını dedım arkadasım begenırsın begnmessın umrumda degıl asgarısını dıyeyım madem 25 yas ve ustu bır cok tanıdıga sahıbım ve bu tanıdıklarımın bırınınde dumanı sevdıgını gormedım amacını kavramıs bır tanede duman dınleyıcısı gormedım zaten ne amacı olabılır o da tartısılır ben bunların ısıgında yazdım ve yanıldıgımıda dusunmuyorum ısın acıgı ergenlıgın ızlerını tasıgım kanısına nereden vardın anlayabılmıs degılım elestırıye acık ol kı ılerleyebılesın ya da kendını yenıleyebılesın ben sevmıyorum yenı ergen gencler dınlıyor dıyorsam sen hayır der gecer gıdersın ama benım senın dedıgın ızlerı tasıdıgım kanısına varman ıcın elınde donen olması gerek fakat laf sokmak ıcın sırf benım sevmedıgım bır grubu elestırdıgım ıcın sacma sapan muhabbete gırıyorsun destek ıstıyorsan bagıs yap olmadı albumunu al ben albumunu almayı bırak korsanını almaya tenezzul bıle etmem kı bunuda elestıremessın
  • ılgın23 • 24 Mart 2009 00:00 • #637310
    haa oldu birde alıp dinleyelim de elemanların "......" parası çıksın, müzikten başka herşeye benzeyen böğürtüler ve gitar zangırtılarını destekleyelim ki, bu koyun sürüsünün içinde varlığımız belli olmasın sessiz sessiz ne güzel diyelim yüce türk rock'ı kazansın içinde gitar sesi olan her müziğe rock diyelim, 15-16 yaşındaki ufaklıklarımız ölüp bitsinler bu kusma seslerine, müzik anlayışları bu saçmalığın üzerine gelişsin, ülkemiz kültür yumağı olsun, sokaklara çıkıp "yazdın çizdin amanini amanini" adlı türkümüzü gururla, kolkola söyleyelim..desteğimiz sonsuz yeterki bayağılık, bitiklik ve ucuzluk kazansın, bu gibi grupları hakkettikleri üne ve paraya kavuşturalım ki gelecek neslimizi global beyinsizliğin bir parçası olma şerefinden uzak tutmayalım. Aşalım bütün engelleri armonimiz iki dandik akor arasına sıkışsın, sözlerde de "oje" den falan bahseder hallederiz.. "aaaauuggg ağğğuugff aoğğğuu seni kendime sakladım ben s... cem" diye pink floyd kalitesinde parçalarımız olsun.. YETER Kİ TÜRK ROCK'I KAZANSIN