-
Başlıktaki agresyonu aynen devam ettiriyorum.Cehennem.com'da da birsürü bu tip tartışmaya girdim.SOAD Türk düşmanlığını marka haline getirmeye alışan bir grup olup Chop Suey veya Toxicity gibi sıkı şarkılar yapmış olsalar bile Rock'ın evrensel ve ayrımcılıktan oldukça uzak ruhuna aykırı durdukları için suratlarına tükürülesi insanların kurduğu bir gruptur.Bakın Ermeni olmalarından bahsetmedim.Ama onlar sitelerinin forumuna ülkenizi Turkey olarak seçip kayıt olmaya çalıştığınızda "Error 13 - Invalid Country" şeklinde küstah ve alçak bir yolla bizi aşağılamaya çalışacak kadar küçükler.İşin garibi biz de ünlü websitelerimizde müzik programlarımızda (Studyoimge.com veya CNNTurk'teki Frekans programı gibi) bu rezil adamların yaptıkları işin reklamıya uğraşıyoruz.Yapmak istediğim tartışmaktan öte uyandırabildiklerimi uyandırmak.
İnanmayacak kadar güvensizseniz.Adamların sitelerinden foruma atlayıp ülkenizi Turkey seçerek kayıt olun bakalım,oluyo mu?
Saygılar...
-
Arkadaş SOAD salaklar grubudur.Bide fanları var ülkemizde. Ya adam seni aşşağılıyo gidip albümünü alıyosun ya!
-
bencide...
bunu gibi daha neler yaşanıyor ülkede.adamlar konser girişine domuzlar ve Türkler giremez yazıyolar Türkiyede reklamı yapılıo tvlerde,klipleri yayınlanıyo...neyimiz düzgün ki müzik tarzları ve müzisyenlere karşı verilen değer düzgün ve hakkıyla olsun...bu konu bitmez yawww.hepinize selamlar..
-
bence hemen korsan albümlerini alalım emek hırsızlığı bu herifler için az bile
-
Bence albümlerini falan da almayın siktir edin gitsin ibneleri!!! Başka grup mu yok dünya üzerinde, eğer çok dinleyesim var diyosanız mutlaka daha underground muadilleri vardır..
-
adamların düşünceleri yanlış ama bence güzel müzik yapıyorlar.neyazık ki yetenek akıl kapasitesine göre verilmemiş.müzikleri güzel kafaları küçük.bence ne düşündüklarini önemsemeyip onlardan FAYDALANMALIYIZ.eminim bu onların istediği birşey olmayacaktır.eğer onları düşüncelerinden dolayı dinlemezsek amaçlarına ulaşmalarını sağlamış oluruz.eleştiriye açığım.gaza gelmeden önce iyice düşünün bence.onlara küfretmek onların istediği gibi olmak ,onlar gibi olmak en son yapacağımız şey olmalı.düşüncelerini önemseyip küçülmeyin.
-
ya bence müzikleri de hiç güzel değil.yane hiç bi zaman soad dinleyen sewen birisi arkadasım olamaz götünede söwer sayarım ya.ya alternatifçi sığırların grubu zaten hiçbiri naaptıının farkında mı ki.o forum olayınıda ilk defa duydum yok mu abi türk hackerlar cökertsin sitelerini serefsizlerin
-
ya elemanlar harbi iyi muzik yapıyolar bu bi gercek kimse bunu inkar etmesin ama gel gor ki ermeniler ve turk sevmiyolar ben yaptıkları muzigi cok seviyorum ve bende bi gitarist oalrak onlardan cok sey ogreniyorum ama okuz olmaları iyi muzik yaptıklerı gercegini kabul etmıyor. Ama yinede İbneeeeeeellllllleeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!
-
ben korsan cd lerini almiştım ilk baş sevmiştim ama sonra soğudum ya ermenilermiş bile hepten delirdim sevindiğim tek olay korsanını almam oldu
-
haklısınız...
Çoq ayıp şeyler yazmışım 2 sene önce :) ama silinmemiş bilem mesajım ..neyse düzelttim :)