Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bombalamaya Devam!!!System Of A Down nedir?!!

• mRaNyBoDy • 27 Mart 2004 21:19 • #431752
    haklısınız...

walla sarkıları ıyı..maddı kazanc saglamayaıp ısımlerını elalemın yanında olumlu zıkretmedıgımız surece sorun yok..aynen dewam..
  • manyak • 31 Mart 2004 17:17 • #431773
    yapmaaa yaaaa...

Bilader ne dion sen yaaa...SOAD ile Pentagram aynı kefeye koncak grup mu?Sen seviyosandinle pentagramı biz de dinlioz ama SOAD'ın tarzı biraz nu-metal sanki....Pentagram bidirek metal yapıyo...Bu yüzden SOAD dinlemeyin Pentagram dinleyin olmaz de mi?Soad'dan nefret eden bi adamım ama yani biraz bilinç yani lütfen eğitim şart....
  • nick mason • 1 Nisan 2004 18:20 • #431774
    yapmaaa yaaaa...

bence çok abartıosunuz amacınız ne ki cdlerini almayıp o adamları cezalandırcak mısınız yane bırakın alla aşkına adamların sikinde olsaıdınz zate ööle dawranmazlardı (türklere karşı)! bence kendinzi kasmayın beğeniyosanız dinleyin sonuçta müzik bu ama siz illa türk karşıtı birilerine küfür etcekseniz biraz akşam haberi izleyin daa öenmli adamlar olduunu görürsünüz...
  • siegfried • 5 Mayıs 2004 21:57 • #432118
    yok adamlar türk düşmanıymış, turkey seçince error veriyomuş. ona bakarsak ahmet kaya'da terörist ama şarkılarını dinliyorum/dinliyoruz.. çünkü ortada yaptıgı müzigin kalitesi var.. aynı şekilde system of a down'da kaliteli müzik yapiyolar (bence).. müziği güzel bulan dinler, güzel bulmayan dinlemez. burda konuşulması gereken müzik olmalı, çünkü ben bu siteye müzik sitesi diye girdim ve üye oldum.. yok biz müzik konuşmayacagiz, biz kim türk düşmanı hadi onu bombalayalım gibi şeyler konuşulacaksa, milliyetçi siteler var, orada da pek rahat tartışılabilir..
  • marigaux • 6 Mayıs 2004 17:22 • #432129
    güzel müzik boş düşünceler adamlar türk düşmanı .kusura bakmayın ama konser salonunda türk bayrağı yakan bi grup beni ilgilendirmez....
    saygılarımla
  • farewell • 11 Mayıs 2004 00:28 • #432185
    system of a down , pokemon jenerasyonu gençliğin dinlediği , çok aptalca bir şeydir. evet ŞEY diyorum. çünkü müzik yada grup veya daha başka bişiy diyebilinecek noktada değiller. birakin onlari dinleyen gerizekalilar da zamanla , soad gibi yokolsunlar.
  • baranthalas • 11 Mayıs 2004 18:51 • #432196
    ona bakarsan mercyful fate de satanistti

ama ben tapıyorum o adamlara (gerçi kafirim ama müslüman arkadaşlarımda tapıyor) Rammstein da faşist onların mp3 lerini siliyormusunuz ?? tamam SOAD takilerin hepsi o rospuçocuğu kabu lediyorum ama bu onların müziğini dinlememize engel olmamalıdır..Yada durun..gidip dövelim bu ipnleri türk sanat musikisi yaptıralım..sonra taksim meydanına götürüm tüm türkiye ye züktürtelim bu yawşakları..sinirlendim silecem tüm mp3 lerini !!!! (zaten bi tek chop suey war)
  • limeC • 11 Mayıs 2004 22:07 • #432197
    yürü be olm kim tutar senii...abi adamlar sağlam müzik yapıyo hoşuna giden dinler gitmeyen dinlemez...adamların ermeni olduklarını biliyorum vede çatır çatır dinliyorum!!..keşeke ermeni olmasalardıda türkiyeye gelselerdi!! bii buna üzülüyorum...
  • JackSparrow • 12 Mayıs 2004 16:02 • #432206
    Rock grubu,dinleyicisi yada müzisyeni dediğin adam zaten ulusçu değil enternasyonalisttir. Çünkü ulusçuluk savaşı provake eder.
    Bu adamlar hem rockçıyız biz değip hemde konser girişine ''İTLER VE TÜRKLER GİREMEZ'' yazdıklarında yanlızca Türklerin değil harbiden rockçı (bu rockçıları çok severim) bi çok ülke vatandaşının tepkisini çekti.
    Bakın SOAD ın geçmişine 5 şarkısı çok dinlenir (Spiders, Chop Suey Toxicity felan.) Salak herifler zaten bilip bilmeden teknolojiye laf atıp duruyorlar sanki yaptıkları müziği, kazandıkları parayı teknolojiye borçlu değillermiş gibi.
    Yok dünya batıyomuşta, yok zehir şehirleriymişte. Efendi efendi dünyaya bi bok olduğu yok sen rock müziğin karamsar olduğunu öğrenmişsin ama şunu öğrenememişsin rock müzik dinleyicisi,sanatçısı karamsardır, kötümserlik budalası değil.
    Boş işlerle uğraşmayı bıraksınlar kendileri şu an popülerler fakat bilmiyolarki balon grubun alası bu gruptur.

Metallica, Iron Maiden, Iced Earth veya Motorhead v.b. gruplar gibi asla bir efsane olamazlar. Efsane olmanın sorumluluğunu bilmiyorlar çünkü siz son 40 yılda Rock müziğinde efsane olmuş gruplara bi bakın bakalım hiç böle çocukça bir davranış sergilemişlermi.

Kendileri hernekar bu haraketleriyle zavallı olduklarını gösterselerde bi çok ermenide bu davranışları yanlış buluyor o başka konu...

Bugün butür guplara değer veren kişilerde rockçı olduğunu sanan kişilerdir. Başka bi forum olan Rock müzik dinleyicisi kimdir? kısmındaki yazımı okusunlarda öğrensiler yedikleri naneleri.

Son kez diyorum Etnik veya dini kökene haykırı şeyler yapmak bir insanın zekasını,karakterini ve kişiliğini insanlara ayna gibi yansıtır dikkatli olsunlar...
  • baranthalas • 12 Mayıs 2004 20:00 • #432208
    ağzına sağlık hoca acaip yazmışın