Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bombalamaya Devam!!!System Of A Down nedir?!!

• Drive-MAN • 16 Temmuz 2006 21:52 • #505096
    haklısın da yazıstıgın ınsanların boyle bı olusum ıcersınde olmadıgını nerden bılıyosun
  • Drive-MAN • 16 Temmuz 2006 21:53 • #505097
    abı sacmaladın galıba basın nıye boyle bı karalama yapsın kı her grubun bellı bı avukatı var bınerler adamın tepesıne aynı zamanda evet turklere kılız dıycek hallerı yoktu
  • kkurt • 16 Temmuz 2006 22:08 • #505100
    olsaydı bilirdik.
    şu anda geyikleriyle değil ermeni yalanlarını protesto eden şarkılarıyla, demolarıyla ortada olurlardı.
  • cimcime17 • 16 Temmuz 2006 22:55 • #505104
    Aynen senin gb düşünüyorum arkadaşım helal bee:))
  • asarneyeal • 16 Temmuz 2006 23:27 • #505109
    adamların kişilikleri bozuk ama sadece bunu söylemek yetmiyor yetmeyecek..
  • alternative-me • 17 Temmuz 2006 11:22 • #505135
    ya basının her dediği yalan işte.bazı arkadaşlarında hiçte turkey diye girince error vermiyo.ayrıca fan bölümünde güya türk bayrağına hakaret resmi varmış.anti-soad sitesinde yazıyordu,baktım denilen yere bush ve amerikaya hakaret resimleri vardı ama türk bayrağıyla ilgili bir şey yoktu.bir de holly mauntains kılibini ortaya çıkaran sitede kılibin altına minik yazılarla bu klibin soada ait olduğundan emin değilim yazıyordu.ama herkesin işine geliyo,ibneden tut ....kadar bir on hakaret yiyor adamlar,zaten miş muş larla hemen küfür edenler neyse.1 ay sonra anti-soad a baktım sonunda bayrağı siteden kaldırtmayı başardık diyordu.yaa çünkü p sitede bile bayrak falan bulamadık diyen bir ton yorum vatrdı.araştırın abi biraz
  • sacredsoul • 17 Temmuz 2006 11:36 • #505138
    www.anti-soad.org
  • Egana • 17 Temmuz 2006 15:33 • #505176
    bu herifler en adi Türk düşmanları şerefsizler ya bir zamanlar onları dinlediğime inanamıyorum.
  • rock u-fuck • 17 Temmuz 2006 21:12 • #505205
    yürü be.. söylediklerine bütün içtenliğimle katılıyorum. bu şahsiyetleri türkiyede istememek için milliyetçi bir bilince sahip olmak bile gerekmiyor. konser girişlerine türkler ve köpekler giremez yazılı pankartlar açtıklarını unutmayalım. çok basit bir konudur bu seni zik..ni sende zik..eceksin. bu grubu dinliyenler şeye benziyor biraz biliyorsunuz pkk bayrağı altında konserleri bir yana maddi yardımlarda bulunan ahmet kaya adındaki şerefsiz, vatan haini, ölmüş olduğu gerçeğinin bile yalan olduğu bir hayvanı dinleyen kesim gibidir bunlar. ne yapıyorsun diye sorduğumuzda ben onları değil müziklerini seviyorum gibi salakça bir cevabın arkasına saklanıp bu ve bunler gibi şerefsizlere prim kazandırdıklarını unutuveriyorlar. sistemlerine bişey soktuğum gruba orgazmlarımla.. rock u-fuck
  • rock in rio • 17 Temmuz 2006 21:47 • #505213
    yürü abi ya bi de o var tabi biz müziklerini dinliyoruz diyorlar bi b.ok varmış gibi system bırak ya kendi işine baksın