-
rock müzik yapıyoruz diyip ırkçılık yapan hiçbi grupla işim olmaz.. bu artistliği (bu başka hiçbişey diil) ha türklere yapmışlar ha başka birilerine yapmışlar ırkçılık ırkçılıktır rock dinleyicisi ırkçılığa karşı olmalıdır. üstelik o kadar da sıkı ve ne olursa olsun diyerek dinlenecek bi grup değil bence. nasıl kendilerine bu kadar güveniyolar anlamıyorum. bi grup şımarık artist ibneden başka bi bok değiller kesinlikle..
-
DİKKAT!! System Of A Down kötüdür peki biz iyi miyiz?
herkesin görüşü farklı olabilir bu konu altında okuduğum mesajlardan birçoğu albümünü aldım, sevdim sonra ermeni olduklarını öğrendim hemen albümü attım mp3 leri sildim falan diyorlar. Ben S.O.A.D. dinliyorum ve seviyorum kaldı ki adamlar Türkleri sevmiyor sebebi Ermeni olmaları değil gerçeği biz biliyoruz biz Ermenilere soy kırım yapmadık onların ülkemizin güneyinde gözleri vardı ve bunun için halkımızla savaştılar ve az yada çok iki taraf ta kayıp verdi ama çok kayıp veren taraf aslında onlar değil bizleriz bize soy kırım yapıldı ama bu olay çok uzun zaman önce oldu ve onların dedeleri onlara doğruyu söylemediler ve bize kin gütmelerini sağladılar yani yeni nesil sadece kin güdüyor ama eskilerin gözü hala ülkemizin topraklarında yani biz onlara sırf Ermeniler diye nasıl gıcık kapıyorsak onlar da dedelerinden bizim onlara soykırım yaptığımızı öğrendikleri ve gerçekleri bilmedikleri için bize gıcık kapıyorlar..
-
helal jacksparrow adamlar sadece ilgi çekip poserlara albüm satmak için ne olup olmadığını bilmeden şarkı yazıyorlar gerzekler işte
-
Manowar da türk düşmanı ama onların sebebi farklı..biz barbarlıktan modern yaşama geçtik diye nefret ediyorlar bizden :D gerçi bu sadece bir geyik ama olsun..kimse manowar cd sini çöpe atmıyor
-
pentagram-soad baglantısı
pentagram adını alıp da
korkma ondan bundan
ne cehennem ne de seytan
bu dunyada gorduklerinin
hepsi bir hepsi haktan
sozleriyle sarkılar yapan grubun samimiyetinden suphe ederim..
dinlerim,severim o ayrı.
-
ManOwaR un olayı farklı eric adams ve joeydemaio nun türkler hakkındaki röpörtajını almanyada dinledim. türkleri sevmememizin nedeni varsa o da amerikalılardan daha milliyetçi olmaları bu bize ddokunuyor diyorlar.
manowar cd sini çöpe atan yoktur tabi. olsa allah taş yapar.
forumunda konusu olan ermeni gruba gelince. eger babanıza veya dedenize saygınız varsa dinlemezsiniz.
grungy milliyetçi değilim dedigine savundugun hiç bir siyasi görüş yok. her siyasi görüş ülke adına faydalı birşey yapmak için milliyetçilik adı altında savunur düşündüklerini. ha eger ülkücülük ile karıştırıyorsan milliyetçiliği vay haline..
herkes bol keseden atıyor maşşallah.
-
gerçekten çok haklsısın system dinleyen hala varmıdır bilmem ama türklerle ilgili sylemiş oldukları bence bizim onların müziğini dinlemeemize artık engel teşkil ediyor her ne kadar müzik evrenseldir diyen bazı arkadaşr çıksada karşımıza evrensellik anlayışları bu olsa gerek onalrı kınamıyortum çünkü milleyetçilik duyguları yok besbelli ama dediğin gibi system sıkı parçalarda sahip olsa onlar bir hiç bence
-
bu kadar çok SOAD reklamı yapılan başka biryer varmıdır acaba..
laf atacağınıza alın gitarı elinize rakip grup kurun.
ama nerde.
bizimkiler ancak geyik yapar böyle.
lafta herkezden üstündürler
hele popçuları hiç beğenmezler.
ama pratikte...?
-
abi ben bir sitede okudum system of a down demiş ki ^^biz konserlerimiz de türkler ve köpekler giremez diye bir tabele asmadık asmayız da türk basını daha dürüstçe bir araştırma yapsın^^hatta yazının orjinali de vardı.zaten ben de öyle düşünmüştüm hepiniz basının ve belli bir kesimin oyununa geliyorsunuz arkadaşlar.zaten şarkılarında daha çok özgürlük gibi kavramlara yer veren bir gruptan böyle bir adilik beklemek yanlışlık
-
onların her dediğine güven olmaz