Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sızce en ıyı baterıst kımdır neden?

• labrie • 1 Mart 2004 21:44 • #431517
    lombardo derim...portnoyu da severiz ama...abimiz bateriyi yemis bitirmis butun cikarmistir...hala da calmaktadir slayerda...onlur da punk oldu ya..neyse..
  • nick mason • 3 Mart 2004 17:48 • #431542
    volkan öktem gerçekten ii çalıyo ama adamda biraz da ruh olmalı bence yane volkan öktemde ne biliim bi kalıplaşma war adam etütlerle gelştirmiş sadece kendini yane yaptıı müziğe biraz olsun duygu kattığına inanmıyorum alen konakoğluna gelince daa bi fırın ekmek yemesi lazım :)
  • scarlespaul • 7 Mart 2004 00:04 • #431579
    abi yeter sıkıldım ben bu muhabbetlerden!!
    ayrıca her "en iyi" muhabbetine de megadeth, metallica ve dream theater elemanları yazmaktan sıkılmadınızmı yahu???!?!?!
    tamam adamlar yıllarca çok kaliteli parçalar yapmışla birer klasik haline gelen birçok parçaları var ama yeter yahu yapmayın böyle biraz ufkunuzu genişletin takılmayın bu kadar metallica 'ya megadeth'e dt'ye nereye kadar?
  • mdinler • 7 Mart 2004 16:39 • #431582
    kardeşim bu kadar boş olmayın ya.. ne o ya biri lars yazmış biri alen yazmış..geçin bunları geliştirin kendinizi.açın bi jazz dinleyin hiç duyan oldu mu bunu ? :P türkiye de de volkan öktem tarzı artık ayağa düştü.önüne gelen laçonun kasedini dinleyip aksaklaşmaya başlıyo.Önemli olan kendine özgü olmaktır.Bunu anlayın
  • nick mason • 7 Mart 2004 19:26 • #431585
    baba çok haklısınız ya lars mış alen miş boş adam bunlar baba jazzcılar warken nası bu adamları söölebilolar annamıorm?
  • -MeL- • 8 Mart 2004 23:41 • #431592
    Cem aksel konusunda arkadaşımla hemfikirim, Türkiyede üstüne adam yok. dave weckl'da dünyanın en iyi davulcusudur.
  • omphalos • 9 Mart 2004 22:21 • #431598
    hayda biri sormuş fikir belirtiyoruz sonra köylü oluyoruz ayıp ya köylüyüm bilader.köylünün allhıyım ama hala daha"alan"derim adamı ben dumandan dolayı tanımadım.haaa sorun aksaklıksa nilin albümünü dinleyin derim.sonra volkan ökteme kötü diyen olmadıki dinledim laço tayfayı adamların hepsi mükemmel hatta volkan öktem çok da sıcak bi insanmış tanıdım tanıyana sordum. alanın ondan iyi olan tarafıda yok ama soruda sizce diye başlamış bende bence diye başladım laf sokmayı seven büyük metalci ulu metalci arkadaşlar eyyy en iyiyi bilen dostlarım açmayın böle konular daha düzeyli konular olsun :)
  • Legend • 10 Mart 2004 18:36 • #431600
    www.drummerworld.com bakmanızı öneririm...
  • Gothmog • 10 Mart 2004 20:26 • #431602
    Tartışmasız Dave Lombardo. Şüphesi olanlar drummerworld.com a girip izleyebilirler.
  • Diseased • 11 Mart 2004 15:35 • #431608
    abijim bence joey jordison!!!! (1)