Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sızce en ıyı baterıst kımdır neden?

• silent • 23 Mart 2004 19:01 • #431726
    bir tek tür dinlemek kendini kısıtlamaktan başka bir şey değil, koca bir dünyada, evinden dışarı çıkmamak gibi.. tabi sora profosyonel müzisyen olunca, ki aramızda bolca vardır, her türü çalman gerekir, bir gün bir iş çıktı, funk türünde bi albüm kaydetcen, adama yoh abi, ben metalciyim , metal çalarım mı diycen? dersin belki, diyenler vardır belki.. ama gerçekten bir müzisyen olmak, her ne müzik çalarsanız çalın, diyer türlerde dinlediğiniz şeyler sizin bir yerde bi işinize yarıycaktır. Ve konumuza dönelim, en iyi konusu, bir kez daha başka türleride dinleyin öyle karar verin diyorum, lars, dave,mike gibi isimler çok iyi olabilir.. ama başka türlerle ilgilenen çok daha iyi, işin kitabını yazmış hatta sizin dediğiniz adamların idolu davulcular var. Lars, mike vs. adamlar caz falan dinlemiyor mu zannediyosunuz? tabiki dinliyorlar.. bir yerde okumuştum, bir caz bestecisi , şarkı bestelemeden önce punk dinliyormuş, çok ilham veriyormuş ona bu tür.. Birkez daha diyorum kendinizi sınırlamayın, herşeye açık olun.... sevgiler, saygılar..
  • Lars Ulrich • 26 Mart 2004 09:53 • #431742
    Lars Ulrich
    Mike Portnoy
    Runnie Tudd
  • Gothmog • 27 Mart 2004 20:35 • #431750
    Burda bunu tartışacağımıza stick kontrol çalışsak belki aramızdan baba bi baterist çıkardı
  • gootrademark • 28 Mart 2004 18:17 • #431756
    Vall ben gayet taşşaklıyım ama yine de şöle bi düşünürsek.
    Lars Ulrich bizim Recep kadar var ama Recep iki gün sonra takla attırır ona.
    Cem Aksel - laf yok süperdir .
    Mike Portnoy - Anca Dream Thater'da çalarsın göt.
    Tolga Alppekin- O gitarist canım sen yannış biliyon.
    Dave Lombardo - Anca slayer sonra megadeth.
    Süleyman Akalmaz (aka Recep abi) - cidden iyidir cidden
    Bu arada en iyi tüpçü de Aygaz Rıza'dır Bahçelievlerde'dir kendisi.
  • garabagera • 29 Mart 2004 22:00 • #431768
    yeteeeeeerrrrr ulan espri falan derken bu boktan konuya bunca msj attık ya helal olsun bise...:)
  • douglas • 30 Mart 2004 19:06 • #431772
    bence volkan öktem türkiyede,dave veckl da dünyada.bi dinleyin katılacaksınız zaten...
  • Mar19 • 3 Nisan 2004 20:55 • #431796
    maksat cvp yazmak olsun die yazıyorum dream thater falan sewmem pek ama en iyi bateristde mike portnoy adam buglı çalıyo
  • Nem • 3 Nisan 2004 21:17 • #431798
    "buglı" derken?
  • dt • 15 Nisan 2004 10:14 • #431916
    abi en iyi baterist diye bi$i yok bence, o sizin hayallerinizde. ama ba$licalari tabiyki, mike portnoy, dave lombardo, richard christy ( death , control denied , iced earth. ) olabilir.
  • AMOR • 26 Nisan 2004 13:24 • #432003
    bence en iyisi idris muhammad..konu kapanmıştır.