-
mike portnoy derim ba$ka da dua bilmem.
-
volkan öktemi habbecikle dinlediğimde ben duygularını da kattığını düşünmüştüm işine. Tuşesine hakim, groovedan anlayan yaptığını da hisseden bir çalışı vardı sanki. Laço tayfa kadar aksak da çalmamışlardı hem. (ki benim gibi aksak ritmlerden çabuk sıkılan biri için bu önemli). Aslına bakarsak bizim bateristin adamı dinlemesini çok istemiştim.
-
bence death'in bateristi en iyisi. mike portnoyla onun arasında tercih yapmak zor aslında.
-
shavo odadjian
-
bencede mike
-
bence bu konu baya genish rock dersen mıke portnoy
latin ve jazz falan dersen dennis chambers
türk dersen wolkan öktem derim ama bunlar üzerinde bile tartıshılır mesela hiç atilla atalayı dinledin mi!?....
-
dennis chambers.çünkü yaptığı soloların çoğunluğu 30 ve 45 saniyelerden oluşan single stroke roll larda oluşuyor ve hiç bitmek bilmeyen bir enerji ama olmaz mı?evet bence sende çok rahat yapabilirsin istersen bir dene...ben denedim...en son dikkatimi çeken şey olmuştu: dennis in paradidle ları okar hızlı ki bagetler sanki trampete değmiyormuş gibi oluyordu.ama abimdir.çok saygı duyar gurulanırım...
-
mike portnoy tabii ki!niyesi mi var,adam ruhlu çalıyor kardeşim en aksak ritmleri bile kaçırmıyor kulak süper yetenek süper..ama lars ı da severim yani hani iyidir!
-
richard christy-eski death davulcusu.aksaklık ve dengeli çalımın eşsiz örneklerini sergilemiştir.ayrıca kendisi jazz tabanlı bir davulcu olduğundan fazla söze de gerek kalmaz.
-
Türkiye için;
''Burak Gürpınar'' derim
sonra susarım....