Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sızce en ıyı baterıst kımdır neden?

• Serpent_King • 22 Aralık 2004 18:17 • #445688
    benim en iyi baterist çünkü artık böyle en iyi kim sorularından vazgeçmemiz lazım.
  • gizli_vadi • 23 Aralık 2004 00:27 • #445707
    üst kattaki komşu...
    sıkı eleman...
  • andresson • 23 Aralık 2004 00:57 • #445708
    Rush'dan Neil Peart nedeni için Exit Stage Left konserini izleyin derim
  • jubei • 23 Aralık 2004 01:03 • #445709
    arkadaşlar bırakın artık bu en iyi en kötü muhabbetlerini..herkes birilerini söylemiş ama en çok Mike Portnoy adı geçiyo..tamam adam süper davulcu hatta kahramanımdır kendisi ama en iyi davulcu o değil arkadaşlar yapmayın..çok dehşet bir rock davulcusu ama orası kesin..fakat iş jazz ve türevlerine gelince çalamadığını kendisi de söylüyor..Liquid Tension Experiment albümlerinin röportajlarını okuyun anlarsınız..Petrucci fusion tarzı bir parça yapma fşkriyle geliyo stüdyoya prova kayıtları esnasında parçayı kaydediyolar fakat daha sonra dinlediklerinde fusion la hiç alakası olmadığını görüyolar.sebep? Mike Portnoy yerinde duramıyo çünkü..fusion la alakası ilgisi olmayan ritmler atıyo ve en sonunda çalamadığını kabul ediyo(bkz: modern drummer magazine 2002 eylül sayısı)
    eğer iyi davulcu olmayı çok hızlı twin kullanmak diye belirliyosanız ki öyle arkadaşlar var ben biliyorum burdakilerin hepsini geçin Virgil Donati nin üstüne twin pedalı bu kadar yaratıcı kullanan birini daha görmedim..eğer Donati den başkasını bilen arkadaşlar varsa bana sölesin ben de hemen bilgi toplamaya başlıyayım..iyi davulcu görmek istiyosanız size Jo Jo Mayer i öneririm..kendisi aşmış deli bir jazz davulcusudur..Dave Weckl ın tarzını ben çok severim..bana göre süper ötesi bir fusion davulcusudur ama ondan önce Steve Gadd var arkadaşlar..Dave Weckl, Steve Gadd in yarattığı tarzı daha da ileri götürdü..kendinizi sadece bunlarla sınırlamayın..Mesela Toto nun davulcusu Jeff Porcaro..adamın bugüne kadar bir tane davul solosu yok ama bana göre çok sağlam,teknik,melodik ve duygulu çalıyo..Billy Ashbaugh diye bi adam var mesela..adamın çaldığı isimleri söyleyeyim size gülersiniz..aha söylüyorum; Britney Spears,N'sync vs vs..ama onun dışında bu adamın kendi grubu(ismini hatırlamıyorum şu anda) çok kaliteli funk-rock tarzında müzik yapıyo..bu adamı dinledikten sonra kararınızı verin..adam N'sync le çalarken bile harikalar yaratıyo..Rush ın davulcusu Neil Peart te çok iyi bir davulcudur..Mike Portnoy Neil Peart ekolünden yetişmiştir..Türkiye'de Volkan Öktem de Neil Peart ü yalayıp yutmuş bir adamdır.1989 Modern Drummer Festival de kaydedilmiş bir video var elimde isteyene gönderebilirim..Dave Weckl, Steve Gadd ve Vinnie Colaiuta aynı sahnede çalıyolar..bana göre Vinnie ikisinin de eline veriyo..bu durumda Weckl ve Gadd için kötü davulcu diyebilir miyiz? kesinlikle hayır..

şöyle bi bakıyorum bayaa yazmışım..arkadaşlar demek istediğim bi kişiyi dinledikten sonra onu en iyi müzisyen ilan etmeyin..en iyi müzisyen diye birşey yok çünkü bana göre..kime göre neye göre en iyi??yukarda saydıklarımla ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilirsiniz GarMes aracılığıyla..isteyene video falan yollayabilrim..
    hadi kendinize iyi bakın..
  • trailblazer • 23 Aralık 2004 01:05 • #445710
    en iyi die bişi yok

mesela sen neil partı seversin ben dennis chambersi yani her davulcunun baska bi tarzı var mesela en hızlı richard chrsty dir ama en duygusal dave weckl dır mesela (ornek sadece) yani dediim gibi bu herkese gore deişir bence yazdıın baslığı size gore en iisi die deiştirseydin daha iyi olurdu mesela benim sevdiim okadar farklı davulcular varki saymakla bitmez...........
  • gizem_cobain • 23 Aralık 2004 09:24 • #445711
    eheuehueheueee
  • JackSparrow • 23 Aralık 2004 19:56 • #445747
    Bir Buddy Rich ile Dave Lombardo aynı olmayacağı gibi ikiside tarzından kraldır... Dave Lombardo davula en iyi hakim olan metal davulcusu Buddy Rich'in armonisi ve jazz üstadlığı bir başka zaten...
  • LeTHaL_aNgLo • 26 Aralık 2004 19:23 • #445865
    Dave Lombardo(Slayer)
    üstüne dadm tanımam
  • mkcervy • 30 Aralık 2004 19:30 • #446086
    abi davulu yemis bitirmis bi sürü (afedersiniz ama..)hayvan var yani o yüzden bunlarin arasindan ben seçmekte çok zorlaniyorum...ama illa seçmek zorunda kalirsam:lombardo ya da portnoy derim....
  • popcorn • 30 Aralık 2004 20:04 • #446089
    bu mbetin sonu yok arkadaşlar herkes biliyodur bunu heralde...bu sorunun başlığını şu şekilde değiştirsek daha güzel ve farklı olmaz mıydı: "tarzını en çok beğendiğiniz ve örnek aldığınız davulcu kimdir?" .... en iyi baterist olayına herhangi bi yorum yazmıcam-en mantıklısını jubei yazmış çünkü..