Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünya'nın en iyi davulcusu kimdir?

• JackSparrow • 26 Mayıs 2004 00:47 • #432509
    Millet hep merak eder davulda önemli olan kondisyonmudur, yoksa teknikmidir.
    Bana göre her ikisi birleşince süper oluyor bi davulcu.
    Benim sıralamam ;

Mike Portnoy - Dream Theater
    Dave Lombardo - Slayer
    Lars Ulrich - Metallica
    Joey Jordison - Slipknot
    Raymond Herrera - Fear Factory

Sizce nedir durum?
  • ScarFace • 26 Mayıs 2004 13:18 • #432511
    abi hep açılıyor böyle şeyler ama bir yere varılmıyor.Mesela bana göre Lars.Ama ben dedim diye olmuyo bu biraz göreceli yani.Sadece millet en çok hangi davulcuyu seviyor onun cevabını bulursun.
  • anaemics • 26 Mayıs 2004 18:14 • #432518
    bencede lars!!
  • baranthalas • 26 Mayıs 2004 19:24 • #432519
    dyers eve , blackend,whiplas,enter sandman, battery (özellikle battery çünkü lars bile çalarken zorlanıyo) senin izlediğin amatör gruplar anca daha dün annemizdeki davul solosunu atabilirler..
    ayrıca buddy rich dünyanın en iyisidir..sonra dennis chambers gelir..igor ise sadece bir hayvandır başka bi bok diildir..bi de atilla vardır türk drum club da hoca..soyadını bilmiyorum ama alidjian a göre mike pörtlek ten daha iyi bateristmiş..
  • ScarFace • 26 Mayıs 2004 20:53 • #432522
    anıl kardeşim Blackened,Dyers Eye,And Justice... çal bakalım aslan.Bizde davulcuyuz haddimizi biliyoruz.Lars'ın canlısı kötüymüş.Kusura bakma kaba etimle gülerim sana.Bari en iyi değil de saygı göstereyim.Anlamıyorum ben bu adamları ya ne sanırlar kendilerini.Lars ı sevmek zorunda değilsin ama o aşağıladığın adam benim idolüm ANLADIN MI!!!!!
    çok baba davulcuysan çık piyasaya görelim.Hayret bi olay...!!!!
    Metallica'nın bütün şarkılarında davulun ruhu vardır.Kolayda olabilir.O zaman sen Volkan Öktem'den de daha iyisindir.Çok düz çalıyor oda.Marifet o değil Metallica gibi beste yapan grup bul Lars'tan daha iyi davullar ekle o şarkılara.Bende kullandığım Zildijan 5B bagetleri yutacam...
  • JackSparrow • 26 Mayıs 2004 21:20 • #432523
    Savulun Anıl geliyor...

Anılcım bu işler boş laflarla olmaz benki bi çok iyi davulcuyu canlı izleme ve onlarla konuşma fırsatı bulmuş bi insanım.
    Onlar bile Lars'ın geç çıkışlarını ya da power beat lerini yapmak için kendilerini yırtıyorlar..
    Bence sen bir ...And Justice for All.. albümü al kendine ve çalmaya çalış onları.
    Zaten çalarsan direk git bi yerde hoca olarak felan başla davulculuğa...
    Biz bu işler boş baget sallayarak öğrendik 5 yıldırda çalıyorum ama daha henüz birebir Lars şarkıları çalmaya çok mesafe var..
    Bu arada sen sanırım bu Dünya'da yaşamıyosun çünkü izlediğin çoğu amatör davulcu Lars'la kapışacak büzüğe sahipse sen kesin DrummerWorld'te felan yaşıyosun demektir...

Ayrıca şu açıklamaya dikkat çekerim ; 1999 yılında Mike Portnoy ; Lars Ulrich ya da Dave Lombardo gibi olmaya çalışsınlar. Kesinlikle akıllarında çalarken beni geçirmesinler çünkü ben 12 yaşında önünde davul bulmuş ve onunla oynayarak ve iyi öğretmenlerden ders alarak büyümüş zengin bi çocuktum ama Lars ve Dave gerçekten büyük sanatçıdır. Çünkü onlar gerçekten davul çalmayı isteyerek davul çalmaya çalıştılar ve başardılar...
  • baranthalas • 26 Mayıs 2004 22:25 • #432524
    Savulun Anıl geliyor...

ayrıca lars ulrich hayatında hiç davul dersi almamıştır..sen hiç ders almadan hiç teknik öğrenmeden lars ın kill em all daki hali kadar davul çalabilir ve bestelere yardımcı olabilir misin ?
  • ScarFace • 27 Mayıs 2004 11:16 • #432533
    blabla

bırak bu işleri ya..Kendini öv övme umrumda değil ama öveceksende Lars ı küçük düşürmeye hakkın yok.Hala saldırıyosun ya o adamın bi numarası yok diye herkesten iyimi bilcen
  • JackSparrow • 27 Mayıs 2004 23:15 • #432558
    Anılcım, otoritemisin bu konuda...

Ben sana ...and justice for all... çalamassın demedim ...and justice for all... albümünü kastettim burda Lars'ın adını kullanarak pirim yapma o zaman bende derimki; Sokem dave lombardoya ben hem tastement çalıyorum hem slayer ben ondan daha iyiyim bi numarası yok...
    Bak bakalım bişi değiştimi kendimi kandırdım başkasını değil sanada burda kimse inanmıyor kendini kastırma...
    Lars'ın iyi davulcu olduğuna bir kanıtta burda kaç gündür onu tartşıyor olmamızdır bir allahın kuluda çıkıp Anıl iyi davulcudur ya da kötü davulcudur diyormu hayır çünkü herkes biliyorki Anıl davulcu bile değildir....
  • alive • 28 Mayıs 2004 10:54 • #432565
    ..

portnoy,ve dave grohl..