-
sky_forever evladım bak canım kardeşim 2 çift lafım var....
birincisi siteye üye ol....ikincisi yukarda ne yazıyo? bi soru di mi.Eğer ispatlanmamışsa bir olgunun doğruluğu görecelidir anladınmı...Ben lars dedim.çünkü bence o..Budy Rich in Mupet Show a konuk olduğu bölümü izleyenler varsa davulu icat edenin bile öyle çalamayacağını görürler.Burada herkes kendi fikrini söylüyo.Okumadan anlamadan cevap yazıp popülizm yapma tamam mı...Çokta umrumda kim dünyanın en iyi davulcusuymuş.Boş muhabbet bunlar.Ama ben bir cevap yazıyorsam sen kendi doğrularınla adam gibi cevap yazacaksın.Bana lars a iyi davulcu dedim diye müzikten anlamıyor etiketi yapıştıramazsın...Senin yeni girdiğin bu sitede benim senin saçının teli kadar yazım var...
-
jOHN bONHAM
-
lars bozuk parayı duvarda bagetleriyle vurarak tutabilen bi adamsa, saniyenin 0.8 i hızla vuran bi adamsa, canlı performansını eğer 1 kere izlediysen o adamın dünyanın en iyi davulcularından biri olduğunu anlaman uzun sürmez. bari adamı yerin dibine sokmasaydın!
-
Mike Portnoy
-
Buddy Rich tabii ki ilk sırada olmayı hakeden yegane davulcu
-
en iisi mike dır.. birde bisi sorcam bilgisi olan varmı japon bi davulvu varmıs mukemmelmis herif hem davul calarken bas ve klavyede calıyomus sallamada olabilir ama izleyenler var kim bu japon manyak bilen varmı?
-
bana göre:
1.Richard Christy(Death,Control Denied,Iced Earth,Demons and wizards)bu adamı bilmeyen varsa gruplardan birini alsın.
2.Nicko Mcbrain
3.Dave Lombardo
-
niye kimse travis barker adını yazmamış? ayıp...
-
rob bourdon(lp), dave grohl(nirvana)
üstlerine tanımam...
-
Dünya'nın en iyi davulcusu kimdir?Deişir
bu kavram bence değişir yani hangi grubu en çok seviyosun gibi bir şey bu jazz dinleyen dennis chambers der metal dinleyen lars
bence stick kontrol olarak dennis chambers çok hızlı ve sağlam
sonra metal de lars ın twinler sağlam ama joey jordison metal de kendini gösteriyor (o adamın o grupta ne işi var anlamadım)
ve dave weckl da klasik tarzda çalıyor ve gerçekten acayip temiz çalıyor bence her davulcu dinlemeli
daha sayılır ama yeter bu kadar