-
Lars Ulrich olabilir veyahut Travis Barker
-
türlere göre ayırıp birkaç dahinin ismini şöyle sıralayabiliriz: prog rock: bill bruford (king crimson) carl palmer (E.L.P.) power-progressive: neil peart (rush) prog metal: mike portnoy (dream theater) jazz-fusion: billy cobham, dave weckl, dennis chambers, terry lee carrington vs. vs.
-
???????????????Ne bu yaa?????????????
-
Omer Hakim
-
..
manowar un triumph of steel deki davulcusu RHINO hankkında görüşü olan var mı?
-
Dave Grohl
-
tabi ki ramazan davulucusu
-
Lars Ulrich... tartışılmaz...
-
Bence davulda hızdan cok yaratıcılık onemlidir burda da benim favorim jon theodore 'dır.Davul sadece hız değildir.Mike portnoy hızlı da n'oluyo ne tuşesi var ne başka bi b.ku.Steve gadd,Terry Bozzio,Dennis Chambers,Dave Weckl,Virgil Donati de sayabileceğimiz en iyi davulcular.jazz olsun metal olsun en yaratıcı davulcular en iyileridir(bence).Igor Cavalera'ya gelince Sepultura'da iki kişi vardı Max ve Igor şimdi max de gitti.Igor hala grubun en ön plandaki adamı.Gayet de iyi bir davulcu.Burda Lars'ın adı bile geçmez...
AMA BEN DE BIKTIM "EN IYI" KONULARINDAN VE SIDIK YARISTIRMALARDAN yeter artık bu konular açılmasın
-
Omer Hakim o davul sololarını atarken Lars mahalle maçları yaparken düşen donunu toplayıp sümüğünü çekiyordu diye dir durum doğuyor. Hadi şöyle diyelim Durul Gence var bikere Türkiye'de. O bile Lars'a bin basar. Ben Lars'ın ah ne güzel çalmış falan diyebileceğim bir atağını bile görmüş değilim. Zannımca şişirme davulcu...