-
..
Lombardo gibisi var mı?
-
..
ya aslında pek anlamam bateriden felan ama, şu Blink 182'nin Travis'i sanki pek bi güzel çalıyo gibi, yani bilmiyorum tabi.. Güzel çalıyo ama ya.. güzel güzel..;P Birde tabi dave lombardo
-
..
dave lombardo manyaktır bence,gerçi paul abi de iyiydi falan ama sakatlandı gitti o..anket yaptım,sordum lars aldı başını gitti en iyi diye..paul bostaph çok az oy aldı,şaşkınlığı gitmedi hala üzerimden..
-
Yuh yane...
Abi siz geçiş ne bilmiyosunuz galiba sonra ben adamlara davulcu değil deyince kızıyosunuz...
Davulcu olan adam Lars'ın iyi çaldığını anlar.
Yaşar Akpençe gibi bi adam bile konservatuardaki öğrencilerine Lars dinlemelerini tavsiye ediyo...
Yok onu yapamıyo yok bunu yapamıyo...
Yapamasa millet salakmı bu adamın çaldığı davulları beğeniyo.
Ya da millet aptal bi tek siz akıllısınızda galiba Lars hakkında böyle konuşuyosunuz.
Hanginizin Lars gibi bi performans sergilemişliği varki buraya gelip artislik yapıyosunuz. Metallica 5000 den fazla konser vermiş 5 metal grubundan biridir sanki hepsini izledinizde ritim kaçırıyo diyosunuz.
Bu arada S&M The Outlaw Torn'da Lars'ın davul patladı. Bu konseri izlemiş olanlar videodan bunu fark eder ama davul çalmayı bilmiyolarsa ritim kaçırdı diyebilirler...
Biz sanki Igor Cavalera dinleyerek büyümedik. Sanki Lars'ı bu işin allahı seçtik ona bakılırda benim üstteki Sıralamada Dave Lombardo'yu ve Mike Portnoy'u Lars'ın üstünde gösterdik ama burda ismi yazılan herhangi bi davulcu hakkında yorum yapmadık.
Hem zaten Igor hayvandır. Öküz gibi davul çalıyo adam süper işte...
-
Yuh yane...
fade to black te double cross e giriş yaparken ritm kaçırıyor tamam ama her ritm kaçıran kötü davulcudur diye birşey yok arkadaşlar..öpüp boşımıza koyduğumuz bir kere canlı dinlemek için tüm türkiyeye verebileceğimiz dave abimizde angel of death in başını çalarken (hi-hatli kısmı) bagetini düşürüyor..o zaman allah belasını mı versin dave in ?
-
vinnie colaiuta :) Lars mış peeeeh
-
her davulcu mutlaka problem yaşar.Lars ın davulunun patladığı doğrudur.zaten bu tür aksiliklere maruz kalmamak için büyük konserlere 2 davulla çıkıyor.Ben daha bişey yazmayacam çünkü kimsenin görüşünü değiştirecek halim yok.Lars a kötü davulcu diyen kesinlikle davuldan zerre anlamıyordur.Bakın benim hiç şu veya bu davulcuya kötü dediğimi okudunuz mu?Eğer adam bir yerlere geldiyse saygı gösterin.Beğenmemek çok olağan bir şey.Ben çıkıpta dave lombardo'ya kötü desem slayer fanları,Mike'a kötü desem D.t. fanları savunur.O iki şahısta benim için çok önemli davulculardır ayrı.Ama benim için Lars 1 dir.Beğenmeyenler,ondan daha iyi olduğunu savunanlar ne kadar çıkarsa çıksın benim için değişmez.Burada kendim adına bu konuyu kapatıyorum.Ama bir laf vardır unutmayın Yiğidi Öldür Hakkını Ver.
-
steve helal olsun bea....
tartışma etiğine saygın olsun hoca...
Ben herzaman çıkıp Lars'ı savunurum nerde geride kalıyormuş bu adam.
Metallica'nın tüm elemanları müzikten anlıyo böyle bişi olsa James çıkıp Lars'ın karşısına arka planda kalıyosun ritim kaçırıyosun çalamıyosun demezmi.
Adamlar bu işte profesyonel sırf arkadaşlık hatırına 20 sene Lars'a katlanılmazdı dediğiniz gibi olsaydı.
Herkes memnun Lars'tan evet Lars'tan daha iyi davulcular olabilir.
Hepsine saygım sonsuzdur. Ama ben biyerlere gelmiş bir davulcunun adını ağzıma alıp ona laf atarsan bu müziğe vurulmuş en büyük darbedir.
Jazz davulcularının performansı rock davulcuları kadar sert değildir ama biz çıkıpta herhangi bir jazz davulcusuna laf atıyomuyuz.
Herkes lafını bilsin insaları öyle eleştirsin.
Ben burda sizin sevmediğiniz bir düşünceyi savunuyo olsam bile bana çıkıp saçma sapan şeyler yazamassın yukarda yaptığın gibi.
Büyüyün artık biraz....
-
ne larsı ba :P
bence en iyisi mike portnoy wede bi alakasız isimde joey JORDİSONdur (1) nıhahahahhaa.....mike ın ritimlerini yakalamak için bi tarafını yırtıyosa insanlar demek war bişi bu elemanda .. ya..en iyide davulcu bince..
-
ne larsı ba :P
buddie rich i dinleyin..mike adam mı dersiniz
ayrıca her hızlı çalan iyi baterist/gitarist demek değildir